Ubytování ve městě Macisvenda

Město Macisvenda se nachází v regionu Murcie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Macisvenda nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Macisvenda

B&B Los Zuecos
B&B Los Zuecos

9,5 / 10 (84 hodnocení)

B&B Los Zuecos se nachází v Macisvendě a nabízí bazén, zahradu, terasu, výhled na hory a ubytování s bezplatným Wi-Fi. Ve vlastní koupelně najdete sprchu, bezplatné toaletní potřeby a fén. Každé ráno se zde podává snídaně formou bufetu nebo kontinentální snídaně. B&B Los Zuecos má také gril. Ubytování je vzdálené 37 km od města Parroquia San Juan Bautista a 43 km od muzea výtvarného umění Murcia. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 46 km.

La Dolce Vita
La Dolce Vita

9,2 / 10 (25 hodnocení)

La Dolce Vita se nachází v Macisvendě a nabízí venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Tento bed and breakfast nabízí bezplatné parkování a sdílenou kuchyň. Tento klimatizovaný bed and breakfast má posezení, kuchyň s lednicí a satelitní TV s plochou obrazovkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Každé ráno se zde podává kontinentální snídaně. La Dolce Vita má také terasu. Ubytování je vzdálené 37 km od města Parroquia San Juan Bautista a 43 km od muzea výtvarného umění Murcia. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 46 km.

Logement fantastique avec vue imprenable
Logement fantastique avec vue imprenable

7,5 / 10 (4 hodnocení)

Logement fantastique avec vue imprenable se nachází asi 43 km od muzea výtvarného umění v Murcii a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, kuchyň s lednicí a obývací pokoj. Apartmán je vzdálený 43 km od římského mostu a 45 km od vlakového nádraží Murcia. Letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je vzdálené 45 km.

3 bedrooms villa with shared pool enclosed garden and wifi at Abanilla
3 bedrooms villa with shared pool enclosed garden and wifi at Abanilla

Vila Abanilla se 3 ložnicemi, sdílenou uzavřenou zahradou a Wi-Fi nabízí ubytování s balkonem a rychlovarnou konvicí, asi 43 km od muzea výtvarného umění v Murcii. 36 km od Parroquia San Juan Bautista. Nabízí sezónní venkovní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Tato klimatizovaná vila má 3 ložnice, satelitní TV a kuchyň s lednicí a sporákem. K dispozici je také gril. 3 bedrooms villa with shared pool closed garden and wifi at Abanilla stojí 43 km od římského mostu a 45 km od vlakového nádraží Murcia. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 45 km.