Ubytování ve městě Lumbreras

Město Lumbreras se nachází v regionu La Rioja ve státě Španělsko. Celkově ve městě Lumbreras nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Lumbreras

Casa turística ''Los chaleco'' en Lumbreras con terraza privada.
Casa turística ''Los chaleco'' en Lumbreras con terraza privada.

9,5 / 10 (19 hodnocení)

Casa turística ''Los chaleco'' en Lumbreras con terraza privada se může pochlubit výhledem na řeku. Nabízí ubytování s restaurací a terasou, asi 46 km od náměstí Mayor Soria Plaza. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a kanoistice. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 5 ložnic, obývací pokoj, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 2 koupelny se sprchou a vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště a gril. Casa turística ''Los chaleco'' en Lumbreras con terraza privada stojí 49 km od muzea Numantino a autobusového nádraží Soria. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 67 km.

Casa Rural Senderismo
Casa Rural Senderismo

9,3 / 10 (127 hodnocení)

V ubytování Casa Rural Senderismo máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural Senderismo se nachází v Lumbreras, 46 km od náměstí Mayor Soria Plaza a 49 km od muzea Numantino. Nabízí výhled na město a bezplatné Wi-Fi. Apartmány mají TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu s bidetem, sprchou a toaletními potřebami zdarma a kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou a toustovačem. Všechny apartmány mají posezení a jídelní kout. Na místě je k dispozici gril a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Casa Rural Senderismo stojí 49 km od autobusového nádraží Soria. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 67 km.