Ubytování ve městě Lumbrales

Město Lumbrales se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Lumbrales nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Lumbrales

Casa Rural Julia
Casa Rural Julia

9,4 / 10 (11 hodnocení)

Casa Rural Julia se nachází v obci Lumbrales a nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Nabízí terasu. Apartmán má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Apartmán je vzdálený 30 km od kostela Freixo de Espada a Cinta. Na letiště Salamanca je to 120 km.

Casa Rural EL HUERTO con Jardín
Casa Rural EL HUERTO con Jardín

9,1 / 10 (18 hodnocení)

Casa Rural EL HUERTO con Jardín se nachází v Lumbrales v Kastilii a Leonu a nabízí terasu a výhled do zahrady. Nachází se 30 km od Freixo de Espada Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál recepce vám ochotně poskytne informace o okolí. Casa Rural EL HUERTO con Jardín nabízí také gril. Na letiště Salamanca je to 120 km.