Ubytování ve městě Lubrín

Město Lubrín se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Lubrín nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Lubrín

Casa 44, Delightful rural cottage with pool.
Casa 44, Delightful rural cottage with pool.

10 / 10 (5 hodnocení)

V ubytování Casa 44, Delightful rural cottage with pool. máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa 44, nádherná venkovská chata s bazénem a výhledem na hory. Nabízí ubytování s terasou a patiem, asi 35 km od golfového hřiště Marina Golf. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 2 ložnice, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, kuchyň s lednicí a obývací pokoj. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 36 km od golfového klubu Desert Springs a golfového hřiště Mojacar Marina. Na letiště Almeria je to 79 km.

CORTIJO EL HORNO
CORTIJO EL HORNO

10 / 10 (1 hodnocení)

CORTIJO EL HORNO nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, zahradou a terasou, asi 40 km od golfového hřiště Marina Golf. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště. Chata má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň se sporákem a rychlovarnou konvicí a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Chata stojí 40 km od golfového klubu Desert Springs a 41 km od golfového hřiště Mojacar Marina. Na letiště Almeria je to 83 km.

Casa Musica an enchanting one bed cottage
Casa Musica an enchanting one bed cottage

9,8 / 10 (5 hodnocení)

Casa Musica je okouzlující chata s 1 postelí a výhledem na hory, která se nachází asi 32 km od závodního okruhu Almeria a nabízí ubytování s terasou a patiem. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má 1 ložnici, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 33 km od golfového hřiště Mojacar Marina Golf a 34 km od golfového hřiště Valle del Este. Na letiště Almeria je to 75 km.

Cortijo Las Eras
Cortijo Las Eras

9,2 / 10 (12 hodnocení)

V ubytování Cortijo Las Eras máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Cortijo Las Eras se nachází 40 km od golfového hřiště Marina Golf a nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, zahradou, terasou a výhledem do zahrady. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům s výhledem na hory má 3 ložnice a 1 koupelnu s vanou nebo sprchou. K dispozici je také kuchyň. Prázdninový dům stojí 40 km od golfového klubu Desert Springs a 41 km od golfového hřiště Mojacar Marina. Na letiště Almeria je to 83 km.

Casa Caballo a private cottage in Lubrin
Casa Caballo a private cottage in Lubrin

9,2 / 10 (4 hodnocení)

Casa Caballo a private cottage se nachází v Lubrinu a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má 1 ložnici, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu s vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 32 km od golfového hřiště Marina Golf a okruhu Almeria. Casa Caballo a private cottage in Lubrin stojí 75 km od letiště Almeria.

Casa Rincon a detached two bed cottage
Casa Rincon a detached two bed cottage

8,3 / 10 (3 hodnocení)

Casa Rincon je samostatně stojící dvoulůžková chata s výhledem na bazén, zahradou a terasou, asi 32 km od okruhu Almeria. Nabízí sezónní venkovní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Prázdninový dům je vzdálený 33 km od golfového hřiště Mojacar Marina Golf a 34 km od golfového hřiště Valle del Este. Na letiště Almeria je to 75 km.

Casa Pueblo Overlooking the Village of Lubrín!
Casa Pueblo Overlooking the Village of Lubrín!

7 / 10 (31 hodnocení)

Casa Pueblo views of the Village of Lubrín! nabízí ubytování s terasou a balkonem, asi 32 km od Mojacar Marina Golf. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 32 km od okruhu Almeria a 33 km od golfového hřiště Valle del Este. Na letiště Almeria je to 75 km.