Ubytování ve městě Los Narros

Město Los Narros se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Los Narros nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Los Narros

Casa rural La Tenada
Casa rural La Tenada

9,7 / 10 (55 hodnocení)

Casa rural La Tenada se nachází v Los Narros, 20 km od přírodní rezervace Garganta de los Infiernos, a nabízí ubytování s vířivkou. Prázdninový dům má samostatnou ložnici, koupelnu a obývací pokoj. Na letiště Salamanca je to 105 km.

La Morada del Druida
La Morada del Druida

9,6 / 10 (20 hodnocení)

La Morada del Druida se nachází v Los Narros a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, Wi-Fi zdarma a výhled na město. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice. Tento venkovský dům má TV s plochou obrazovkou. Součástí apartmánu je kuchyň s chladničkou, myčkou a mikrovlnnou troubou, sprcha, bezplatné toaletní potřeby i fén. Venkovský dům má vířivku. La Morada del Druida stojí 21 km od přírodní rezervace Garganta de los Infiernos. Na letiště Salamanca je to 106 km.

El Arroyo
El Arroyo

9,5 / 10 (8 hodnocení)

El Arroyo se nachází v Los Narros, pouhých 20 km od přírodní rezervace Garganta de los Infiernos, a nabízí zahradu, turistické informace a možnost zapůjčení jízdních kol zdarma. Ubytování má balkon a výhled na hory. Tento prázdninový dům má 1 ložnici, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také vířivka. V okolí se lze věnovat lyžování. Letiště Salamanca je vzdáleno 103 km.