Ubytování ve městě Los Montesinos

Město Los Montesinos se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Los Montesinos nabízíme 9 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Los Montesinos

Family Apartment in La Herrada near the Lake
Family Apartment in La Herrada near the Lake

10 / 10 (1 hodnocení)

Family Apartment in La Herrada near the Lake se nachází v Los Montesinos a nabízí venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Nachází se 11 km od golfového hřiště Las Colinas a nabízí terasu a bezplatné parkování. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 19 km od nákupního centra Villamartin Plaza a 26 km od přírodní rezervace Salinas de Santa Pola. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 51 km.

El Bancalito Suites and Garden
El Bancalito Suites and Garden

10 / 10 (1 hodnocení)

El Bancalito Suites and Garden se nachází v Los Montesinos, 4,7 km od golfového hřiště Las Colinas, 15 km od nákupního centra Villamartin Plaza a 33 km od přírodní rezervace Salinas de Santa Pola. Nabízí venkovní bazén a terasu. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Klimatizovaná vila se skládá z 5 samostatných ložnic, obývacího pokoje, plně vybavené kuchyně a 5 koupelen. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Vila stojí 37 km od solného muzea Santa Pola a 41 km od římského mostu. Letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je vzdálené 53 km.

Luxury Villa with private pool
Luxury Villa with private pool

10 / 10 (1 hodnocení)

Luxury Villa with private pool se nachází v Los Montesinos, 11 km od golfového hřiště Las Colinas a 19 km od Villamartin Plaza. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a venkovním bazénem. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Vila má terasu, výhled na město, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 26 km od přírodní rezervace Salinas de Santa Pola a 30 km od solného muzea Santa Pola. Letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je vzdálené 50 km.

Apartamento 9 de Octubre
Apartamento 9 de Octubre

8,6 / 10 (5 hodnocení)

V ubytování Apartamento 9 de Octubre máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamento 9 de Octubre se nachází asi 8,4 km od golfového hřiště Las Colinas a nabízí výhled na bazén, balkon a kávovar. Tento apartmán má také vlastní bazén. Apartmán má terasu, výhled na město, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo rybaření nebo relaxovat v zahradě. Apartmány jsou vzdálené 17 km od nákupního centra Villamartin Plaza a 25 km od přírodní rezervace Salinas de Santa Pola. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 53 km.

Modern 3 Bedroom Villa with Private Pool MO35
Modern 3 Bedroom Villa with Private Pool MO35

8 / 10 (2 hodnocení)

Modern 3 Bedroom Villa with Private Pool MO35 se nachází v Los Montesinos a nabízí soukromý bazén a bezplatné Wi-Fi. Tato vila se nachází 11 km od golfového hřiště Las Colinas a 19 km od nákupního centra Villamartin Plaza. Klimatizovaná vila má 3 oddělené ložnice, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny. Nechybí ani TV. Vila stojí 26 km od přírodní rezervace Salinas de Santa Pola a 30 km od solného muzea Santa Pola. Modern 3 Bedroom Villa with Private Pool MO35 stojí 50 km od letiště Alicante-Elche Miguel Hernández.

La Herrada
La Herrada

7,5 / 10 (21 hodnocení)

V ubytování La Herrada máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Herrada se nachází v Los Montesinos a nabízí venkovní bazén. K laguně La Mata dojedete autem za necelých 10 minut. Klimatizovaný apartmán má vlastní balkon s výhledem na hory a lagunu, obývací pokoj s TV, plně vybavenou kuchyň a vlastní koupelnu s vanou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou v ceně. La Herrada má také gril. Parkování na místě je zdarma. V pěší vzdálenosti najdete supermarket a v okolí najdete různé bary a restaurace. Na letiště Alicante je to 53 km.

Pleasant Holiday Home in Los Montesinos with Swimming Pool
Pleasant Holiday Home in Los Montesinos with Swimming Pool

7,3 / 10 (3 hodnocení)

V ubytování Pleasant Holiday Home in Los Montesinos with Swimming Pool máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Nachází se jen 7,5 km od golfového hřiště Las Colinas v Los Montesinos, Pleasant Holiday Home in Los Montesinos with Swimming Pool nabízí ubytování s terasou, zahradou a venkovním bazénem. Villamartin Plaza leží 14 km daleko a ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 oddělené ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 36 km od římského mostu a muzea výtvarného umění Murcia. 57 km od letiště Alicante-Elche Miguel Hernández.

Exclusive modern Villa with private pool
Exclusive modern Villa with private pool

Exclusive modern Villa with private pool se nachází v Los Montesinos, 11 km od golfového hřiště Las Colinas a 19 km od Villamartin Plaza. Nabízí venkovní bazén a klimatizaci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Vila má 3 ložnice, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Vila stojí 26 km od přírodní rezervace Salinas de Santa Pola a 30 km od solného muzea Santa Pola. Exclusive modern Villa with private pool stojí 50 km od letiště Alicante-Elche Miguel Hernández. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

CH La Paz Los Montesinos
CH La Paz Los Montesinos

CH La Paz Los Montesinos se nachází v Los Montesinos, 8,1 km od golfového hřiště Las Colinas, 16 km od nákupního centra Villamartin Plaza a 26 km od přírodní rezervace Salinas de Santa Pola. Nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Klimatizovaný apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je terasa a dětské hřiště. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Apartmán stojí 29 km od solného muzea Santa Pola a 42 km od muzea výtvarného umění Murcia. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 53 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.