Ubytování ve městě Los Molinos

Město Los Molinos se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Los Molinos nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Los Molinos

Casa Rural Don Fernando
Casa Rural Don Fernando

9,2 / 10 (40 hodnocení)

Casa Rural Don Fernando se nachází v Los Molinos, na úpatí skály Highland Rock. Monasterio de San Victorián je vzdálené 2 km. Dům má posezení s pohovkou a TV s plochou obrazovkou. V plně vybavené kuchyni je mikrovlnná trouba, trouba a sporák. K dispozici jsou 2 koupelny s vířivkou nebo sprchou. V okolí se můžete věnovat cyklistice, jízdě na koni a pěší turistice. Casa Rural Don Fernando stojí 100 km od letiště Huesca-Pirineos. Středověké město Ains je vzdálené 15 km.

Casa Rural La Escuela
Casa Rural La Escuela

9 / 10 (28 hodnocení)

Casa Rural La Escuela se nachází 36 km od Dag Shang Kagyu a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem do zahrady. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště a sdílenou kuchyň. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 6 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Po dni stráveném pěší turistikou, lyžováním nebo rybařením mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Casa Rural La Escuela stojí 120 km od letiště Lleida-Alguaire.