Ubytování ve městě Los Molinos

Město Los Molinos se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Los Molinos nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Los Molinos

Casa Martí, alojamiento rural con encanto
Casa Martí, alojamiento rural con encanto

10 / 10 (5 hodnocení)

Casa Martí, alojamiento rural con encanto se nachází v Los Molinos v Katalánsku a nabízí balkon a výhled na hory. Nabízí terasu a Wi-Fi zdarma. Chata má 1 ložnici, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici terasa a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Andorra-La Seu d'Urgell je to 104 km.

Casa rural con vistas en el corazón del Pirineo
Casa rural con vistas en el corazón del Pirineo

9,2 / 10 (8 hodnocení)

Casa rural con vistas en El corazón del Pirineo se nachází v Los Molinos. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Chata má 3 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Hosté mohou využívat sdílený lounge a v okolí se věnovat pěší turistice. Na letiště Andorra-La Seu d'Urgell je to 104 km.

Hotel Vall Fosca
Hotel Vall Fosca

8,9 / 10 (173 hodnocení)

Hotel Vall Fosca se nachází v Molinosu, v krásné oblasti Pallars Jussà katalánských Pyrenejí. Tento horský hotel má zahradu se 2 sezónními bazény obklopenými vodopády. Vall Fosca má pokoje v horském stylu s TV, bezplatným Wi-Fi a trezorem. Postele mají latexové matrace a každý pokoj má vlastní koupelnu s bavlněnými ručníky a vyhřívaným věšákem na ručníky. Některé mají hydromasážní sprchu. Pokoje mají výhled do zahrady, na hory, řeku nebo vodopád. V hotelové restauraci se podávají tradiční katalánská jídla a nechybí ani bar. Pokud plánujete celodenní výlet, můžete si objednat obědové balíčky. Personál hotelu Vall Fosca vám poskytne informace o tom, co vidět a dělat v okolí, včetně krásných turistických tras, extrémních sportů a jízdy na koni. Národní park Aigüestortes I Estany de Sant Maurici je od hotelu jen kousek autem. Do Andorry dojedete za 2 hodiny a do Lleidy za 1 hodinu a 45 minut.

Vall Fosca Apartment
Vall Fosca Apartment

7,7 / 10 (14 hodnocení)

Vall Fosca Apartment se nachází v Los Molinos. Nechybí ani koupelna. Na letiště Andorra-La Seu d'Urgell je to 104 km.