Ubytování ve městě Los Espejos de la Reina

Město Los Espejos de la Reina se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Los Espejos de la Reina nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Los Espejos de la Reina

Los Toriles
Los Toriles

9,9 / 10 (61 hodnocení)

V ubytování Los Toriles máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Los Toriles se nachází v Los Espejos de la Reina, pouhých 47 km od kláštera Santo Toribio de Liebana, a nabízí bar, tenisový kurt a nepřetržitě otevřenou recepci. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat potápění, rybaření a kanoistice. Chata má terasu, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště. Po dni stráveném pěší turistikou, lyžováním nebo windsurfingu mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Los Toriles stojí 116 km od letiště León a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

Casa Rural La Costurera
Casa Rural La Costurera

9,6 / 10 (133 hodnocení)

Casa Rural La Costurera se nachází v Los Espejos de la Reina, pouhých 47 km od kláštera Santo Toribio de Liebana, a nabízí ubytování s výhledem na hory, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Ubytování má balkon a výhled na řeku. Prázdninový dům má terasu s výhledem na město, 3 ložnice, obývací pokoj, kabelovou TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 1 koupelnu se sprchou a vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště León je to 116 km.

Casa rural El Casar de Espejos I y II
Casa rural El Casar de Espejos I y II

9,2 / 10 (67 hodnocení)

V ubytování Casa rural El Casar de Espejos I y II máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa rural El Casar de Espejos se nachází v Los Espejos de la Reina v provincii Leon, 47 km od kláštera Santo Toribio de Liebana. I y II nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, dětským hřištěm, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu s bidetem a fénem. K vybavení patří myčka nádobí, mikrovlnná trouba, varná deska a kávovar. K dispozici je sluneční terasa a gril. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Na letiště León je to 116 km.