Ubytování ve městě Los Baños

Město Los Baños se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Los Baños nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Los Baños

Hostal Soledao
Hostal Soledao

8,6 / 10 (163 hodnocení)

Hostal Soledao se nachází v Los Baños a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu a restauraci. Na místě je bar a k vyhlídkě San Nicolas je to 49 km. Penzion nabízí také bezplatné Wi-Fi a placenou dopravu na letiště. Penzion poskytuje ubytování v pokojích s psacím stolem. Hostal Soledao poskytuje ubytování s vlastní koupelnou s bidetem a fénem, TV s plochou obrazovkou a klimatizací. Některé pokoje mají balkon. Všechny pokoje mají ložní prádlo a ručníky. V Los Baños a okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice. Penzion stojí 49 km od kláštera Cartuja a 50 km od granadské katedrály. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdálené 64 km.

Hostal Rural Montual
Hostal Rural Montual

8,2 / 10 (53 hodnocení)

Hostal Rural Montual se nachází v Los Baños, 49 km od vyhlídky San Nicolas a kláštera Cartuja. Nabízí sdílený lounge, nepřetržitě otevřenou recepci a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Některé pokoje mají balkon s výhledem na město. Penzion poskytuje ubytování v pokojích s psacím stolem. Hostal Rural Montual má pokoje s vlastní koupelnou s toaletními potřebami zdarma. jsou vybavené TV s plochou obrazovkou a klimatizací a některé mají terasu. Všechny pokoje mají ložní prádlo a ručníky. Hostal Rural Montual podává denně snídani à la carte. V Los Baños a okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice. Hostal Rural Montual stojí 50 km od granadské katedrály a muzea San Juan de Dios. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 64 km.