Ubytování ve městě Lloreda

Město Lloreda se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Lloreda nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Lloreda

Jardín Botánico
Jardín Botánico

9,2 / 10 (113 hodnocení)

Jardín Botánico se nachází v Lloredě, 24 km od přístavu Santander. Nabízí výhled na hory, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má TV a vlastní koupelnu s bezplatnými toaletními potřebami, fénem a vanou nebo sprchou. Některé apartmány mají kuchyň s lednicí, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Hosté Jardín Botánico mohou využívat zahradu a v okolí se věnovat lyžování a cyklistice. Puerto Chico a festivalový palác Santander jsou vzdálené 25 km. Letiště Santander je ve vzdálenosti 20 km.

Las Anjanas de Lloreda
Las Anjanas de Lloreda

9,1 / 10 (285 hodnocení)

Las Anjanas de Lloreda je venkovský dům ze 16. století, který se nachází v obci Lloreda v údolí Cayon. Jsou zařízené v rustikálním stylu a mají bezplatné Wi-Fi. Vytápěné apartmány jsou individuálně zařízené a mají odhalené kamenné zdi a dřevěné trámové stropy. Všechny mají obývací pokoj s jídelním koutem, rozkládací pohovkou a TV a kuchyňský kout s mikrovlnnou troubou, varnou deskou a pračkou. Okolní krajina je ideální pro pěší turistiku a přírodní rezervace Cabarceno je vzdálená 10 minut jízdy. Pláže na pobřeží Kantábrie jsou vzdálené 40 minut jízdy. Las Anjanas de Lloreda stojí necelých 30 minut jízdy od Santanderu a letiště Santander.