Ubytování ve městě Lliçà d'Amunt

Město Lliçà d'Amunt se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Lliçà d'Amunt nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Lliçà d'Amunt

Can Caponet
Can Caponet

9,5 / 10 (178 hodnocení)

V ubytování Can Caponet máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Can Caponet se nachází v obci Lliçà d'Amunt a nabízí ubytování s výhledem na hory, venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, terasu a bar. Tento bed and breakfast poskytuje bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. K dispozici je plně vybavená koupelna se sprchou a fénem. V hotelu Can Caponet se podává snídaně formou bufetu. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Ubytování je vzdálené 29 km od katedrály Sagrada Familia a 30 km od budovy La Pedrera. Letiště Barcelona El Prat je vzdáleno 46 km.

Masia Pau Prat
Masia Pau Prat

9,3 / 10 (6 hodnocení)

V ubytování Masia Pau Prat máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Masia Pau Prat se nachází na úpatí přírodní rezervace Montseny v Llissá de Munt. Tento okouzlující venkovský dům nabízí venkovní bazén, bezplatné Wi-Fi a působivý výhled. Rustikální dům má dřevěné a kamenné prvky, světlé ložnice a obývací pokoj s jídelnou, TV s plochou obrazovkou a krbem. V kuchyni je myčka nádobí a mikrovlnná trouba. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Masia Pau Prat má terasu s venkovním posezením. Vlakové nádraží Granollers a centrum města s řadou barů a katalánských restaurací jsou vzdálené 10 minut jízdy. Do Barcelony dojedete autem za 30 minut a na letiště je to 50 km.

Can Cedre
Can Cedre

9,1 / 10 (8 hodnocení)

V ubytování Can Cedre máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Can Cedre se nachází asi 32 km od katedrály Sagrada Familia a nabízí ubytování s balkonem a výhledem na hory. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Klimatizovaná vila má 5 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je venkovní bazén a terasa. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Vila stojí 33 km od budovy La Pedrera a Casa Batlló. Na barcelonské letiště El Prat je to 49 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Estancia Rural Tranquila
Estancia Rural Tranquila

7 / 10 (45 hodnocení)

V ubytování Estancia Rural Tranquila máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Estancia Rural Tranquila se nachází v Lliçà d'Amuntu, 26 km od katedrály Sagrada Familia. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi, sdílenou kuchyní a společným salonkem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a tenisu. Tento prázdninový dům má 3 ložnice, balkon a výhled na hory a do zahrady. Tento prázdninový dům má terasu s výhledem na město, TV s plochou obrazovkou, dobře vybavenou kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou a varnou deskou a 2 koupelny s bidetem a toaletními potřebami zdarma. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří katalánsky a španělsky. K dispozici je také gril. Estancia Rural Tranquila stojí 27 km od budovy La Pedrera a budovy Casa Batlló. Na barcelonské letiště El Prat je to 43 km.