Ubytování ve městě Llano-Con

Město Llano-Con se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Llano-Con nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Llano-Con

El Rubiu La Tita
El Rubiu La Tita

9,9 / 10 (8 hodnocení)

El Rubiu La Tita se nachází v Llano-Conu a nabízí zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Tento prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 26 km od jezera Covadonga a 28 km od stezky Cares Trail. Letiště Asturias leží 120 km daleko.

Apartamentos El Rincon Encantado
Apartamentos El Rincon Encantado

9,6 / 10 (210 hodnocení)

Apartamentos El Rincon Encantado sídlí ve světlém asturském venkovském domě a nabízí apartmány s terasou a výhledem na hory. Je obklopen zahradami a nachází se na klidném místě 12 km od Cangas de Onís. Apartamentos El Rincon Encantado poskytuje ubytování v rustikálních apartmánech s obývací částí, rozkládací pohovkou, krbem a TV s plochou obrazovkou. V kuchyni je mikrovlnná trouba, lednice, sporák a kávovar. Na terase je k dispozici gril. V okruhu 500 metrů od apartmánů najdete obchod a bar. Typický ciderový bar najdete v Mestas de Con, 2 km od hotelu. Do národního parku Picos de Europa dojedete autem za 40 minut. Pláže v Ribadeselle jsou vzdálené 30 km a do Gijónu dojedete za hodinu.

Apartamentos Rio Tabardin
Apartamentos Rio Tabardin

9,5 / 10 (70 hodnocení)

Apartamentos Rio Tabardin se nachází v Llano-Conu, 26 km od jezera Covadonga, a nabízí výhled do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu s vanou a toaletními potřebami zdarma. K vybavení patří mikrovlnná trouba, varná deska, toustovač a kávovar. Hosté mohou relaxovat v zahradě. Apartamentos Rio Tabardin stojí 28 km od stezky Cares Trail a 36 km od La Cueva de Tito Bustillo. Na letiště Asturias je to 120 km.

El jardín de los Llaureles
El jardín de los Llaureles

9,5 / 10 (25 hodnocení)

El jardín de los Llaureles se nachází ve městě Llano-Con, 26 km od jezera Covadonga a 29 km od stezky Cares Trail. Poskytuje výhled do zahrady a je vzdálen 37 km od La Cueva de Tito Bustillo a 37 km od golfového hřiště La Rasa de Berbes. Prázdninový dům má 2 ložnice, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. El jardín de los Llaureles stojí 40 km od města Bufones de Pria a 45 km od muzea Jurásico de Asturias. Na letiště Asturias je to 120 km.

Casa La Pumarada
Casa La Pumarada

9,5 / 10 (11 hodnocení)

Casa La Pumarada se nachází asi 29 km od stezky Cares Trail a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem do zahrady. Nachází se 26 km od jezera Covadonga a nabízí zahradu a bezplatné parkování. Apartmán má terasu, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Casa La Pumarada stojí 37 km od La Cueva de Tito Bustillo a golfového hřiště La Rasa de Berbes. Na letiště Asturias je to 120 km.