Ubytování ve městě Lira

Město Lira se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Lira nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Lira

Playa de Carnota - SondeLira
Playa de Carnota - SondeLira

9,8 / 10 (18 hodnocení)

Playa de Carnota - SondeLira apartment se nachází v Liře. Nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Apartmán má 2 ložnice, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, pračku a 1 koupelnu se sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici zdarma. Apartmán stojí 41 km od Finisterre a 46 km od Noyi. Letiště Santiago de Compostela je vzdáleno 91 km. de Carnota - SondeLira.

Tía Amalia - Con vistas al mar
Tía Amalia - Con vistas al mar

9,8 / 10 (13 hodnocení)

Tía Amalia - Con vistas al mar se nachází asi 700 metrů od pláže Praia Portocubelo a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na město. Tento prázdninový dům má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má 1 ložnici, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu s vanou nebo sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Mezi zajímavosti v okolí patří pláže Playa Ximpron, Praia Xaxebe a Susiños. Na letiště Santiago de Compostela je to 85 km.

Apartamento con jardín
Apartamento con jardín

9,4 / 10 (26 hodnocení)

Apartamento con jardín se nachází v Liře, 700 metrů od pláže Portocubelo, 1,6 km od pláže Ximpron a 21 km od vodopádu Ezaro. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má 2 ložnice, TV s plochou obrazovkou a kuchyň. Na letiště Santiago de Compostela je to 86 km.

Casa Rua
Casa Rua

8,6 / 10 (5 hodnocení)

Casa Rua se nachází v Liře, necelý 1 km od pláže Praia Portocubelo a 10 minut chůze od pláže Praia Xaxebe, a nabízí terasu. Prázdninový dům má terasu, výhled na moře, 5 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Po dni stráveném pěší turistikou nebo rybařením mohou hosté relaxovat ve společném salonku. Casa Rua stojí 1,1 km od pláže Playa Ximpron a 21 km od vodopádu Ezaro. Na letiště Santiago de Compostela je to 85 km.

O Casa con vistas en Carnota
O Casa con vistas en Carnota

7 / 10 (25 hodnocení)

O Casa con vistas en Carnota se nachází v Liře, v blízkosti pláže Praia Portocubelo a 10 minut chůze od pláže Praia Xaxebe. Nabízí terasu s výhledem na moře, zahradu a gril. Tento apartmán nabízí výhled na hory a jezero a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má terasu, výhled na město, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 1,1 km od pláže Ximpron a 21 km od vodopádu Ezaro. Na letiště Santiago de Compostela je to 85 km.

J. Casa con vistas en Lira - Carnota
J. Casa con vistas en Lira - Carnota

J. Casa con vistas en Lira - Carnota se nachází necelý 1 km od pláže Praia Portocubelo a nabízí ubytování s balkonem a výhledem na hory. Nabízí zahradu, terasu, výhled na moře a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Apartmán má 2 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený necelý 1 km od pláže Praia Xaxebe a 12 minut chůze od pláže Ximpron. Na letiště Santiago de Compostela je to 85 km.

Casita con vistas en Lira
Casita con vistas en Lira

Casita con vistas en Lira se nachází v Liře, necelý 1 km od pláže Praia Portocubelo a 11 minut chůze od pláže Praia Xaxebe, a nabízí balkon. Nachází se na pláži a má zahradu. Prázdninový dům má 2 ložnice a kuchyň s lednicí, sporákem a kávovarem. Nechybí ani TV. Prázdninový dům stojí 1 km od pláže Ximpron a 21 km od vodopádu Ezaro. Na letiště Santiago de Compostela je to 85 km.