Ubytování ve městě Linás de Broto

Město Linás de Broto se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Linás de Broto nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Linás de Broto

Albergue El Último Bucardo
Albergue El Último Bucardo

9 / 10 (556 hodnocení)

Albergue El Último Bucardo se nachází v Linás de Broto, 25 km od národního parku Ordesa. Nabízí expresní check-in a check-out, nekuřácké pokoje, terasu, bezplatné Wi-Fi a bar. Výhled směřuje na hory. Pokoje v hostelu mají šatní skříň. Všechny pokoje mají ložní prádlo. Albergue El Último Bucardo má restauraci, která podává španělskou a evropskou kuchyni. Na požádání jsou k dispozici také vegetariánská, veganská a bezlepková jídla. V Linás de Broto a okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice. Albergue El Último Bucardo stojí 29 km od přírodního parku Lacuniacha. Na letiště Pau Pyrénées je to 125 km.

Hotel Las Nieves
Hotel Las Nieves

8,8 / 10 (411 hodnocení)

Hotel Las Nieves se nachází v Linás de Broto, 10 minut jízdy od národního parku Ordesa a 40 km od lyžařského střediska Formigal. Nabízí bezplatné Wi-Fi v pokojích a parkování zdarma. Všechny vytápěné pokoje mají dřevěné podlahy, TV, psací stůl a šatní skříň. Ve vlastní koupelně najdete vanu a sprchu. Některé pokoje mají šikmé dřevěné stropy. Hotel Las Nieves podává snídaně. Na požádání jsou k dispozici obědové balíčky a sendviče. K dispozici je také bar s terasou a TV místnost.