Ubytování ve městě Limanes

Město Limanes se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Limanes nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Limanes

La Casina de Martín
La Casina de Martín

10 / 10 (1 hodnocení)

La Casina de Martín se nachází v Limanesu, 7,3 km od náměstí Plaza de la Constitución, 9 km od náměstí Plaza de España a 6,4 km od kostela San Julián de los Prados. Tento prázdninový dům je vzdálený 7,1 km od Státní daňové správy a 7,3 km od radnice v Oviedu. Tento klimatizovaný prázdninový dům má balkon, 3 oddělené ložnice a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV. Prázdninový dům je vzdálený 6,6 km od archeologického muzea Asturie a 6,8 km od kampusu El Milán - Oviedo University. Letiště Asturias leží 46 km daleko.

Sagasta Rural
Sagasta Rural

Sagasta Rural se nachází asi 10 km od náměstí Plaza de España a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na hory. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Venkovský dům s terasou a výhledem na město má 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny se sprchou. Nechybí ani ložní prádlo a ručníky. Venkovský dům stojí 5,7 km od kostela San Julián de los Prados a 6,1 km od kampusu El Milán - Oviedo. Letiště Asturias leží 46 km daleko.