Ubytování ve městě Lezama

Město Lezama se nachází v regionu Baskicko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Lezama nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Lezama

Madarian
Madarian

9,1 / 10 (275 hodnocení)

Okouzlující venkovský dům Madarian se nachází v údolí Txorierri, kousek od Lezamy. Je obklopen zahradami a nabízí prostorné pokoje s bezplatným Wi-Fi a rozkládacími pohovkami. Madarian nabízí ubytování s atraktivním interiérem a dřevěnými podlahami. Všechny vytápěné pokoje mají TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu. Snídaně se podává v jídelně hotelu Madarian s terasou. Penzion má malebné prostředí ideální pro pěší turistiku a jízdu na koni. Poutní cesta Camino de Santiago je vzdálená necelý 1 km a do Bilbaa s letištěm dojedete autem za 15 minut.

Karaltzos LB00530
Karaltzos LB00530

8,5 / 10 (20 hodnocení)

V ubytování Karaltzos LB00530 máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Karaltzos LB00530 se nachází v Lezamě, 13 km od katedrály v Santiagu a muzea výtvarného umění Bilbao. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a zahradou s terasou a výhledem na hory. Všechny apartmány mají sporák, myčku nádobí, kávovar, mikrovlnnou troubu a rychlovarnou konvici. Některé apartmány mají kabelovou TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a vlastní koupelnu s bidetem a toaletními potřebami zdarma. Ubytování je vzdálené 14 km od mostu Calatrava a konferenčního centra a koncertní síně Euskalduna. Letiště Bilbao je ve vzdálenosti 6 km.