Ubytování ve městě Les Planes del Rei

Město Les Planes del Rei se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Les Planes del Rei nabízíme 13 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Les Planes del Rei

Casa Adosada Casalot I
Casa Adosada Casalot I

9 / 10 (1 hodnocení)

Casa Adosada Casalot s výhledem do zahrady I nabízí ubytování s terasou a balkonem, asi 26 km od zábavního parku PortAventura. K dispozici je také soukromý bazén a bezplatné Wi-Fi. Tento prázdninový dům má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou, klimatizaci a obývací pokoj. K dispozici je také kuchyň. Prázdninový dům stojí 27 km od zábavního parku Ferrari Land a 35 km od přístavu Tarragona. Na letiště Reus je to 29 km.

Casalot Miami Playa cerca de Port Aventura
Casalot Miami Playa cerca de Port Aventura

9 / 10 (1 hodnocení)

Casalot Miami Playa cerca de Port Aventura se nachází přibližně 26 km od zábavního parku Ferrari Land a nabízí ubytování se zahradou, balkonem a výhledem na bazén. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Prázdninový dům je vzdálený 34 km od přístavu Tarragona a kongresového paláce. Casalot Miami Playa cerca de Port Aventura leží 28 km od letiště Reus.

Casa Miami Playa Casalot
Casa Miami Playa Casalot

8,8 / 10 (11 hodnocení)

V ubytování Casa Miami Playa Casalot máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Miami Playa Casalot se nachází ve městě Les Planes del Rei v Katalánsku a nabízí terasu a výhled na bazén. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, pračku a 2 koupelny s bidetem. Prázdninový dům má terasu. Hosté si mohou zaplavat ve společném venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo rybaření, relaxovat v zahradě a využívat gril. Casa Miami Playa Casalot stojí 25 km od Salou a 37 km od Tarragony. Na letiště Reus je to 30 km.

Apartment Eurosol
Apartment Eurosol

8 / 10 (1 hodnocení)

Apartment Eurosol se nachází v obci Les Planes del Rei v Katalánsku a nabízí balkon. Na místě je soukromé parkoviště. Apartmán má 2 ložnice, TV, vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu se sprchou. Apartmán je vzdálený 26 km od zábavního parku PortAventura a zábavního parku Ferrari Land. Na letiště Reus je to 31 km.

Holiday Home Paloma 2-3
Holiday Home Paloma 2-3

8 / 10 (1 hodnocení)

Holiday Home Paloma 2-3 se nachází v Les Planes del Rei a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Tento 3hvězdičkový prázdninový dům je vzdálený 26 km od zábavního parku PortAventura. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Tento 3hvězdičkový prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům stojí 26 km od zábavního parku Ferrari Land a 35 km od přístavu Tarragona. Na letiště Reus je to 29 km.

Awesome Home In F-43893 Miami Platja With 2 Bedrooms, Outdoor Swimming Pool And Swimming Pool
Awesome Home In F-43893 Miami Platja With 2 Bedrooms, Outdoor Swimming Pool And Swimming Pool

8 / 10 (1 hodnocení)

Amazing Home se nachází 26 km od zábavního parku Ferrari Land, 34 km od přístavu Tarragona a 34 km od kongresového paláce Palacio de Congresos. In F-43893 Miami Platja Se 2 ložnicemi, venkovním bazénem a bazénem Ubytování se nachází v Les Planes del Rei. Tento 4hvězdičkový prázdninový dům je vzdálený 26 km od zábavního parku PortAventura. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s vanou. Nechybí ani TV. Prázdninový dům je vzdálený 28 km od Gaudího centra Reus a 30 km od města Aquopolis La Pineda. Na letiště Reus je to 28 km. In F-43893 Miami Platja Se 2 ložnicemi, venkovním bazénem a bazénem.

Global Casalot
Global Casalot

7 / 10 (1 hodnocení)

Global Casalot se nachází v Les Planes del Rei, 25 km od Ferrari Land, 34 km od přístavu Tarragona a 33 km od Palacio de Congresos. 25 km od zábavního parku PortAventura. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Prázdninový dům má terasu, výhled do zahrady, 2 ložnice, obývací pokoj, TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je zahrada, gril a venkovní bazén. Global Casalot stojí 27 km od Gaudího centra Reus a 29 km od Aquopolis La Pineda. Na letiště Reus je to 28 km.

Apartment Jalisco de los Monteros
Apartment Jalisco de los Monteros

6 / 10 (2 hodnocení)

Ubytování se nachází v Les Planes del Rei, 26 km od zábavního parku PortAventura a zábavního parku Ferrari Land. Apartment Jalisco de los Monteros nabízí zahradu a klimatizaci. Nabízí výhled na bazén a do zahrady a stojí 35 km od přístavu Tarragona. Apartmán má 2 ložnice, TV, vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, pračku a 1 koupelnu s vanou. Apartmán je vzdálený 34 km od kongresového paláce Palacio de Congresos a 28 km od Gaudího centra Reus. Na letiště Reus je to 31 km.

Holiday Home Paloma 1
Holiday Home Paloma 1

6 / 10 (2 hodnocení)

Holiday Home Paloma 1 se nachází v Les Planes del Rei a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Tento 3hvězdičkový prázdninový dům je vzdálený 26 km od zábavního parku PortAventura. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Tento 3hvězdičkový prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům stojí 26 km od zábavního parku Ferrari Land a 35 km od přístavu Tarragona. Na letiště Reus je to 29 km.

Beautiful Home In Mont-roig Del Camp With Outdoor Swimming Pool, Wifi And 2 Bedrooms
Beautiful Home In Mont-roig Del Camp With Outdoor Swimming Pool, Wifi And 2 Bedrooms

Krásný domov Wifi And 2 Bedrooms se nachází v Mont-roig Del Camp With Outdoor Swimming Pool v Les Planes del Rei, 26 km od zábavního parku Ferrari Land, 34 km od přístavu Tarragona a 34 km od Palacio de Congresos. Ubytování je vzdálené 26 km od zábavního parku PortAventura a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má 2 ložnice, obývací pokoj a plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem. Nechybí ani TV. Prázdninový dům je vzdálený 28 km od Gaudího centra Reus a 30 km od města Aquopolis La Pineda. Letiště Reus leží 28 km daleko. V Mont-roig Del Camp s venkovním bazénem, Wifi a 2 ložnice.

Apéro
Apéro

Apéro se nachází v Les Planes del Rei, 30 km od Ferrari Land, 38 km od přístavu Tarragona a 38 km od Palacio de Congresos. Nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Apartmán má terasu, výhled do zahrady, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s vanou nebo sprchou. Apartmán je vzdálený 31 km od Gaudího centra Reus a 33 km od města Aquopolis La Pineda. Na letiště Reus je to 32 km.

Global Casalot, con Bbq y piscina comunitaria
Global Casalot, con Bbq y piscina comunitaria

Global Casalot, con Bbq y piscina comunitaria se nachází v Les Planes del Rei, 25 km od zábavního parku PortAventura, 25 km od zábavního parku Ferrari Land a 34 km od přístavu Tarragona. Tento prázdninový dům nabízí terasu. Tento prázdninový dům se 3 ložnicemi má bezplatné Wi-Fi, TV, pračku a kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou. Prázdninový dům stojí 33 km od kongresového paláce Palacio de Congresos a 27 km od Gaudího centra Reus. Na letiště Reus je to 28 km.

Global Jesus in Planes del Rey in the Catalonia region no001
Global Jesus in Planes del Rey in the Catalonia region no001

Global Jesus in Planes s výhledem na hory del Rey v Katalánsku no001 nabízí ubytování s terasou a patiem, asi 29 km od zábavního parku PortAventura. Poskytuje výhled do zahrady a je vzdálen 29 km od zábavního parku Ferrari Land a 38 km od přístavu Tarragona. Tento prázdninový dům se 4 ložnicemi má bezplatné Wi-Fi, TV, pračku a kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 37 km od kongresového paláce Palacio de Congresos a 31 km od Gaudího centra Reus. Na letiště Reus je to 32 km. del Rey v Katalánsku no001.