Ubytování ve městě Les Llosses

Město Les Llosses se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Les Llosses nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Les Llosses

Mas Pinoses
Mas Pinoses

9,8 / 10 (10 hodnocení)

V ubytování Mas Pinoses máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Mas Pinoses se nachází u přírodní rezervace Parc del Castell de Montesquiu v Les Lloses v Pyrenejích. Tento tradiční venkovský dům má velkou zahradu se zařízenou terasou. Dům má dřevěné a kamenné prvky, světlé ložnice a obývací pokoj s jídelnou a krbem. V kuchyni je sporák. K dispozici je venkovní jídelní kout. K dispozici jsou ručníky, ložní prádlo a koupelna s vanou a fénem. Mas Pinoses se nachází 15 minut jízdy od Ripollu s řadou obchodů, barů a katalánských restaurací. Okolní příroda je ideální pro outdoorové aktivity, jako je pěší turistika. Vic a Olot jsou vzdálené 40 km.

La Caseta de Subirana
La Caseta de Subirana

9,2 / 10 (4 hodnocení)

La Caseta de Subirana se nachází v Les Llosses, 31 km od lyžařského střediska Vall de Núria, a nabízí ubytování s vířivkou. Nabízí terasu. Apartmán má terasu, výhled na hory, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se můžete věnovat lyžování. Apartmán je vzdálený 41 km od katedrály Vic a 39 km od zahrad Artigas. Na letiště Girona-Costa Brava je to 96 km.

Subirana Rural
Subirana Rural

9 / 10 (12 hodnocení)

Subirana Rural se zahradou a grilem se nachází v Les Llosses, 31 km od lyžařského střediska Vall de Núria, 41 km od katedrály Vic a 39 km od zahrad Artigas. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Apartmán má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě si lze půjčit jízdní kola. Subirana Rural stojí 40 km od kina Vigatà a 45 km od muzea Garrotxa. Na letiště Girona-Costa Brava je to 96 km.