Ubytování ve městě Les Franqueses del Vallès

Město Les Franqueses del Vallès se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Les Franqueses del Vallès nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Les Franqueses del Vallès

Mas Can Calet Aparthotel
Mas Can Calet Aparthotel

9,8 / 10 (38 hodnocení)

Mas Can Calet Aparthotel se nachází asi 32 km od budovy La Pedrera a nabízí ubytování s terasou, patiem a výhledem do zahrady. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 32 km od budovy Casa Batlló a bulváru Passeig de Gracia. Letiště Barcelona El Prat je vzdálené 47 km.

Mas Cabrit
Mas Cabrit

9 / 10 (46 hodnocení)

Mas Cabrit nabízí středomořský zážitek ve venkovském prostředí vedle Barcelony. Jeho pokoje připomínají staré části venkovského života s komfortem městského života. Všechny pokoje s výhledem do zahrady mají vlastní koupelnu, bezplatné Wi-Fi, topení a klimatizaci. V koupelně najdete fén a bezplatné toaletní potřeby. V zahradě jsou různé oblasti, kde si můžete dát kávu (zdarma), a vychutnat si přírodu. Společné služby: Obývací pokoj s Smart TV a internetem. Knihovna. Soukromá zahrada. Letní kuchyně s lednicí, vodou a mikrovlnnou troubou. Volné a bezpečné parkování. Vzdálenosti: Za 10 minut dojdete na autobusové a vlakové nádraží, odkud se za 30 minut dostanete ke Gaudího budově Casa Batlló v Barceloně. Nákupní centrum La Roca Village a závodní okruh Circuit de Catalunya jsou vzdálené 10 km. Pláže Maresme 20 km. Na letiště Barcelona-El Prat je to 50 km.