Ubytování ve městě Lerones

Město Lerones se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Lerones nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Lerones

Casa Rural Los Llares
Casa Rural Los Llares

9,2 / 10 (59 hodnocení)

Tyto okouzlující rustikální apartmány mají venkovní bazén, krásný výhled na kantabrijskou krajinu, terasu a moderní koupelnu s hydromasážní sprchou. Lyžařský areál Alto Campoo je 120 km daleko. Casa Rural Los Llares je postaven z místního kamene a dřeva a je obklopen zahradami a terasami. Každý apartmán má obývací pokoj s krbem. Kuchyňské kouty jsou vybavené sklokeramickou varnou deskou a pračkou. Los Llares se nachází v obci Lerones, 30 minut jízdy od národního parku Picos de Europa. Na místě je soukromé neplacené parkoviště. V okolí vede řada turistických tras. Personál turistických informací v Casa Rural pro vás zajistí jízdu na koni, jízdu na čtyřkolce nebo pronájem jízdních kol. Město Potes je vzdálené pouhých 12 km.

Posada Valle del Oso
Posada Valle del Oso

9,1 / 10 (228 hodnocení)

Posada Valle del Oso se nachází v půvabné vile v obci Lerones a nabízí úžasný výhled na pohoří Picos de Europa. Nabízí sezónní venkovní bazén, saunu a vířivku. Všechny atraktivní vytápěné pokoje mají okno nebo balkon s výhledem na hory. Všechny pokoje mají TV s plochou obrazovkou a bezplatné Wi-Fi. V jídelně hotelu Valle del Oso se podává snídaně. K dispozici je také terasa, salonek a knihovna. Okolí je ideální pro pěší turistiku, cyklistiku a rybaření. Národní park Picos de Europa je vzdálený 10 km. Do měst San Vicente de la Barquera a Santander dojedete autem za 90 minut. Sjezdovky Alto Campoo jsou vzdálené 120 km.

Apartamentos El Patio
Apartamentos El Patio

8,6 / 10 (98 hodnocení)

Apartamentos El Patio se nachází v kantabrijské vesnici Lerones a nabízí zahradu a terasu s fantastickým výhledem na pohoří Picos de Europa a venkovní bazén. K dispozici je Wi-Fi. Světlé apartmány v rustikálním stylu mají dřevěné stropní trámy a odhalené kamenné zdi. Každý z nich má obývací prostor s krbem, dřevem na oheň zdarma, pohovkami a TV s plochou obrazovkou. Kuchyňský kout je vybaven mikrovlnnou troubou, varnou deskou a pračkou. Některé koupelny mají hydromasážní vanu. Do města Potes s řadou obchodů a restaurací dojedete autem za 10 minut. El Patio má také gril. Do národního parku Picos de Europa dojedete autem za 50 minut. Apartamentos El Patio leží 1,5 hodiny jízdy od Santanderu a tamního letiště a 2 hodiny jízdy od lyžařského střediska Alto Campo.