Ubytování ve městě Legazpia

Město Legazpia se nachází v regionu Baskicko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Legazpia nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Legazpia

Bergartxe Geltokia
Bergartxe Geltokia

9,7 / 10 (128 hodnocení)

Bergartxe Geltokia se nachází v Legazpii a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a zahradou s terasou a výhledem na hory. Všechny apartmány mají TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, myčkou nádobí a kávovarem. Všechny apartmány mají posezení a jídelní kout. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Bergartxe Geltokia má dětské hřiště a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Ubytování je vzdálené 19 km od svatyně Arantzazu. Na letiště Vitoria je to 54 km.

Aldabea I apartamento sostenible
Aldabea I apartamento sostenible

9,5 / 10 (19 hodnocení)

Aldabea I apartamento sostenible se nachází v Legazpii, pouhých 22 km od svatyně Arantzazu, a nabízí ubytování se zahradou a bezplatným Wi-Fi. Tento apartmán má 1 ložnici, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, kuchyň s lednicí a obývací pokoj. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán má sluneční terasu. Na letiště Vitoria je to 50 km. Aldabea I apartamento sostenible.

Aldabea II apartamento sostenible
Aldabea II apartamento sostenible

8,9 / 10 (19 hodnocení)

Aldabea II apartamento sostenible se nachází v Legazpii, 22 km od svatyně Arantzazu, a nabízí výhled na město. Tento klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, kabelovou TV s plochou obrazovkou a kuchyň s lednicí a myčkou nádobí. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán má sluneční terasu. Aldabea II apartamento sostenible stojí 50 km od letiště Vitoria.

Hotel Mauleon
Hotel Mauleon

8,2 / 10 (352 hodnocení)

Hotel Mauleon se nachází v Legazpi v Baskicku, 60 km od San Sebastianu, a nabízí restauraci a bezplatné Wi-Fi. Hotel nabízí vytápěné jednolůžkové nebo dvoulůžkové pokoje s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi a každý je jedinečně zařízený. Najdete v nich TV, šatní skříň a vlastní koupelnu. Ručníky a ložní prádlo jsou v ceně. Restaurace hotelu Mauleon nabízí pestrý výběr ryb a masa, stejně jako výběr vín, zejména Riojas. Autobusové a vlakové nádraží Legazpi je vzdálené pouhých 5 minut chůze a přírodní rezervace Aizkorri-Aratz 5 km. Hotel Mauleon je vzdálený 45 minut jízdy od pobřežního města Zumaia a 70 km od Bilbaa.