Ubytování ve městě Ledesma

Město Ledesma se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ledesma nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ledesma

-. Villa Nena .-
-. Villa Nena .-

9,2 / 10 (4 hodnocení)

Ubytování se nachází v Ledesmě, 38 km od univerzity v Salamance a 40 km od náměstí Plaza Mayor Salamanca. Villa Nena.- nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Je vzdálený 37 km od golfového hřiště Golf Villamayor a má nepřetržitě otevřenou recepci. Apartmán má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s bidetem, toaletními potřebami zdarma a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je terasa a v okolí se lze věnovat pěší turistice a cyklistice. Univerzita Pontificial v Salamance je vzdálená 37 km. Villa Nena.-se nachází 38 km od Art Deco & Art Nouveau Museum. Na letiště Salamanca je to 52 km.

Chalet Rocal
Chalet Rocal

8,2 / 10 (17 hodnocení)

Chalet Rocal se nachází v Ledesmě a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Prázdninový dům má 5 ložnic, 4 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. K dispozici jsou také 4 koupelny se sprchou, vířivkou, vanou, bezplatnými toaletními potřebami a fénem. Prázdninový dům stojí 37 km od náměstí Plaza Mayor Salamanca a univerzity Salamanca. Na letiště Salamanca je to 54 km.

Casa rural Puente Mocho
Casa rural Puente Mocho

8 / 10 (1 hodnocení)

Casa rural Puente Mocho se nachází v Ledesmě v Kastilii a Leonu a nabízí balkon a výhled do zahrady. Do Salamanky je to 37 km. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Tento venkovský dům má 3 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na řeku. Personál recepce hovoří anglicky, španělsky a francouzsky a ochotně vám pomůže s plánováním vašeho pobytu. Venkovský dům má také gril. Po dni stráveném pěší turistikou nebo lyžováním mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Casa rural Puente Mocho stojí 42 km od Fermoselle a 34 km od Santa Marta de Tormes.

Las Cadenas
Las Cadenas

7,7 / 10 (120 hodnocení)

Las Cadenas se nachází v Ledesmě, 41 km od náměstí Plaza Mayor Salamanca a 34 km od golfového hřiště Villamayor. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi ve všech prostorách. Ubytování je vzdálené 36 km od Univerzity Pontificial v Salamance, 36 km od muzea Art Deco & Art Nouveau a 40 km od muzea Museo Historia de la Automoción. Ubytování je nekuřácké a je vzdálené 36 km od univerzity v Salamance. Všechny pokoje v penzionu mají šatní skříň, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. V hotelu Las Cadenas se podává kontinentální snídaně. V restauraci se podávají pokrmy evropské kuchyně. Na požádání jsou k dispozici také vegetariánská a bezlepková jídla. Las Cadenas stojí 20 km od golfového hřiště Campo de Golf de Salamanca a 33 km od stadionu Estadio Helmantico. Na letiště Salamanca je to 52 km.

Hotel Rural El Rocal
Hotel Rural El Rocal

7,6 / 10 (385 hodnocení)

V ubytování Hotel Rural El Rocal máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hotel Rural El Rocal nabízí okouzlující rustikální pokoje s balkonem a výhledem na vesnici Ledesma. Má à la carte restauraci a terasu. Hotel Rural El Rocal má pokoje s odhalenými kamennými a cihlovými zdmi s dřevěnými prvky. Všechny pokoje mají bezplatné Wi-Fi, TV a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma. Restaurace hotelu El Rocal podává místní kuchyni, včetně pečeného masa a dušeného masa. K dispozici je také kavárna, salonek a terasa. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a jízdě na koni. Řeka Tormes vede přes Ledesma a jezero Almendra je vzdálené pouhých 50 minut jízdy. Krásné univerzitní město Salamanca je vzdálené 26 km.