Ubytování ve městě Lavín

Město Lavín se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Lavín nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Lavín

Posada Casa Guadamillas
Posada Casa Guadamillas

9,8 / 10 (11 hodnocení)

Posada Casa Guadamillas se nachází v Lavíně a nabízí zahradu, terasu, bar a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. K dispozici je pokojová služba, turistické informace a úschovna zavazadel. Všechny pokoje mají psací stůl, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Všechny pokoje mají šatní skříň. Posada Casa Guadamillas podává každé ráno snídani formou bufetu. Na letiště Santander je to 55 km.

Albergue De Soba
Albergue De Soba

9 / 10 (118 hodnocení)

Albergue De Soba se nachází v Lavíně a nabízí zahradu, sdílený lounge a terasu. Hosté mohou využívat sdílenou kuchyň a zajistit výlety. Hostel poskytuje ubytování v pokojích s kávovarem a v některých případech také s balkonem. Všechny pokoje mají lednici. Každé ráno se podává kontinentální, vegetariánská nebo bezlepková snídaně. V Albergue De Soba si můžete zahrát stolní tenis a v okolí se věnovat pěší turistice a cyklistice. Na letiště Santander je to 55 km.

Posada El Mirador
Posada El Mirador

7,6 / 10 (46 hodnocení)

Posada El Mirador nabízí ubytování v Lavíně v údolí Soba. Nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Pokoje jsou vybavené TV. K dispozici jsou také bezplatné toaletní potřeby a fén. K dispozici je nepřetržitě otevřená recepce a obchod se suvenýry. Posada El Mirador stojí 58 km od Santanderu a 105 km od Santillana del Mar. Bilbao leží 94 km daleko. Na letiště Santander je to 54 km.