Ubytování ve městě Lavern

Město Lavern se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Lavern nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Lavern

Breathtaking views and 2 swimming pools
Breathtaking views and 2 swimming pools

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Hotel Breathtaking views se nachází v Lavernu a nabízí 2 bazény, terasu s výhledem na hory a bazén, venkovní bazén, fitness centrum a saunu. Nabízí soukromý bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Vila má 4 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 3 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté si mohou zaplavat v krytém bazénu, relaxovat v zahradě nebo se věnovat pěší turistice nebo cyklistice. Camp Nou leží 36 km od vily a na vlakové nádraží Sants je to 39 km. Na barcelonské letiště El Prat je to 42 km.

Hotel Restaurant Sol i Vi
Hotel Restaurant Sol i Vi

8,2 / 10 (592 hodnocení)

Tento venkovský hotel nabízí venkovní bazén, tradiční katalánskou restauraci a pokoje s bezplatným Wi-Fi a LCD TV. Nachází se v Penedès, hlavní vinařské oblasti Katalánska. Hotel Restaurant Sol i Vi stojí uprostřed vinic, 6 km od města Vilafranca del Penedès. Hotel se nachází jen 4 km od Sant Sadurní d'Anoia, kde se vyrábí šumivé víno cava. V restauraci hotelu Sol i Vi se podávají jídla regionální kuchyně a místní vína. Speciality zahrnují pečené jehněčí, grilované maso a ryby a domácí dezerty. Klimatizované pokoje jsou jednoduše zařízené dřevěným nábytkem. V koupelně najdete fén a toaletní potřeby. Všechny pokoje mají výhled do krajiny. U hotelu je k dispozici bezplatné parkoviště. Snadno se odtud dostanete na dálnice C243 a AP7 a vlaky do Barcelony staví v nedalekém Sant Sadurni. Do města Sitges dojedete autem za 20 minut. Hosté mohou zdarma využívat nabíjecí stanici pro elektromobily.