Ubytování ve městě Laukiz

Město Laukiz se nachází v regionu Baskicko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Laukiz nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Laukiz

Casa Rural Eguzkilore
Casa Rural Eguzkilore

9,6 / 10 (29 hodnocení)

Casa Rural Eguzkilore se nachází v Laukizu a nabízí venkovní bazén, fitness centrum a bezplatné Wi-Fi. Některé apartmány mají satelitní TV s plochou obrazovkou a DVD přehrávač. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Casa Rural Eguzkilore má také terasu. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Ubytování je vzdálené 15 km od Bilbaa, 25 km od San Juan de Gaztelugatxe a 40 km od Castro-Urdiales. Casa Rural Eguzkilore stojí 10 km od letiště Bilbao. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Atxispe Etxea Casa Rural
Atxispe Etxea Casa Rural

8,3 / 10 (163 hodnocení)

V ubytování Atxispe Etxea Casa Rural máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Atxispe Etxea Casa Rural se nachází v Laukizu a nabízí výhled na město, zahradu, sdílený lounge, terasu a gril. Na místě je k dispozici Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště. Atxispe Etxea Casa Rural má posezení s TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma, fénem a sprchou. K vybavení patří lednice, mikrovlnná trouba, toustovač, kávovar a rychlovarná konvice. V okolí se lze věnovat pěší turistice a cyklistice. Ubytování je vzdálené 13 km od výstaviště Bilbao a 14 km od mostu Vizcaya. Atxispe Etxea Casa Rural stojí 14 km od letiště Bilbao.

Caserio Kamirune
Caserio Kamirune

8,2 / 10 (326 hodnocení)

V ubytování Caserio Kamirune máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Caserio Kamirune se nachází 12 km od výstaviště Bilbao a nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, zahradou a sdílenou kuchyní. Některé apartmány mají posezení a/nebo balkon. K dispozici je také terasa a sdílený lounge. Caserio Kamirune stojí 14 km od mostu Vizcaya a stadionu San Mamés. Na letiště Bilbao je to 14 km.

BASOANGYM Villa con jardin y bosque centenario
BASOANGYM Villa con jardin y bosque centenario

BASOANGYM Villa con jardin y bosque centenario se nachází v Laukizu a nabízí terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. 15 km od výstaviště Bilbao. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Vila má 3 ložnice, kabelovou TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, myčkou nádobí, pračkou, mikrovlnnou troubou a varnou deskou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 17 km od stadionu San Mamés a konferenčního centra Euskalduna a koncertní síně. Na letiště Bilbao je to 9 km.