Ubytování ve městě Las Puntas

Město Las Puntas se nachází v regionu El Hierro ve státě Španělsko. Celkově ve městě Las Puntas nabízíme 10 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Las Puntas

Villa Gallotia
Villa Gallotia

9,5 / 10 (17 hodnocení)

Villa Gallotia se nachází 14 km od letoviska Playa del Verodal a nabízí zahradu, terasu a výhled na hory. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 4 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na moře. K dispozici jsou také 2 koupelny s vanou nebo sprchou, pračkou, bezplatnými toaletními potřebami a fénem. Prázdninový dům stojí 28 km od lanovky Roque de la Bonanza a 30 km od Faro de Orchilla. Na letiště El Hierro je to 20 km.

CASA MAR AZUL
CASA MAR AZUL

9,4 / 10 (81 hodnocení)

CASA MAR AZUL se nachází v Las Puntas, 29 km od Faro de Orchilla a 30 km od Roque de la Bonanza, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi. 13 km od letoviska Playa del Verodal. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má 2 ložnice, TV s plochou obrazovkou a kuchyň. Na letiště El Hierro je to 23 km.

Villa Juan
Villa Juan

9,3 / 10 (32 hodnocení)

Villa Juan se nachází v Las Puntas, pouhých 14 km od pláže Playa del Verodal, a nabízí ubytování s venkovním bazénem, zahradou, terasou a bezplatným Wi-Fi. Vila má také vlastní bazén. Vila má 4 oddělené ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň a 1 koupelnu. K dispozici je dětské hřiště a gril. Villa Juan stojí 27 km od Roque de la Bonanza a 30 km od Faro de Orchilla. Na letiště El Hierro je to 20 km.

Casa Atilano Las Puntas La Frontera El Hierro
Casa Atilano Las Puntas La Frontera El Hierro

9,3 / 10 (21 hodnocení)

V ubytování Casa Atilano Las Puntas La Frontera El Hierro máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Atilano Las Puntas La Frontera El Hierro se nachází v Las Puntas, 27 km od Roque de la Bonanza a 30 km od Faro de Orchilla. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům se 3 ložnicemi má bezplatné Wi-Fi, TV s plochou obrazovkou, pračku a kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště El Hierro je to 20 km.

Casa Nela. Rural y acogedora en Las Puntas El Hierro
Casa Nela. Rural y acogedora en Las Puntas El Hierro

9,1 / 10 (50 hodnocení)

Casa Nela se může pochlubit výhledem na město. Rural y acogedora en Las Puntas El Hierro se nachází 14 km od letoviska Playa del Verodal a nabízí zahradu, sdílený lounge a terasu. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště a nepřetržitě otevřenou recepci. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Casa Nela stojí 27 km od Roque de la Bonanza. Rural y acogedora en Las Puntas El Hierro stojí 30 km od Faro de Orchilla. Na letiště El Hierro je to 20 km.

Finca Afortunada
Finca Afortunada

9,1 / 10 (7 hodnocení)

Finca Afortunada se nachází 13 km od pláže Playa del Verodal a nabízí venkovní bazén, zahradu a klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Všechny apartmány mají pračku, TV s plochou obrazovkou, pohovku a šatní skříň. Některé apartmány mají kuchyň s myčkou nádobí. Apartmán stojí 28 km od lanovky Roque de la Bonanza a 29 km od Faro de Orchilla. Na letiště El Hierro je to 21 km.

La Estancia en La Frontera El Hierro
La Estancia en La Frontera El Hierro

8,7 / 10 (12 hodnocení)

La Estancia en La Frontera El Hierro se nachází asi 27 km od Roque de la Bonanza a nabízí výhled na moře, sdílený lounge a terasu. 13 km od letoviska Playa del Verodal. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Faro de Orchilla leží 29 km od prázdninového domu. Na letiště El Hierro je to 20 km.

Bungalows Los Roques de Salmor
Bungalows Los Roques de Salmor

8,6 / 10 (112 hodnocení)

Bungalows Los Roques de Salmor se nachází v Las Puntas a nabízí bezplatné Wi-Fi, venkovní bazén, zahradu a terasu. Vila stojí 14 km od pláže Playa del Verodal a 28 km od Roque de la Bonanza. Na letiště El Hierro je to 20 km.

Vivienda Vacacional Meridiano
Vivienda Vacacional Meridiano

8,4 / 10 (87 hodnocení)

Vivienda Vacacional Meridiano se nachází 14 km od pláže Playa del Verodal a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Všechny apartmány mají plně vybavenou kuchyň s lednicí, posezení, TV s plochou obrazovkou, pračku a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K vybavení patří mikrovlnná trouba, varná deska, toustovač, kávovar a rychlovarná konvice. Na místě je terasa a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Vivienda Vacacional Meridiano stojí 27 km od Roque de la Bonanza a 30 km od Faro de Orchilla. Na letiště El Hierro je to 20 km.

El Cercado la montaña 4 Las Puntas
El Cercado la montaña 4 Las Puntas

8 / 10 (23 hodnocení)

El Cercado la montaña 4 Las Puntas nabízí ubytování s výhledem na hory v Las Puntas, 28 km od Roque de la Bonanza a 30 km od Faro de Orchilla. 14 km od letoviska Playa del Verodal. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na moře. Na letiště El Hierro je to 20 km.