Ubytování ve městě Las Jaras

Město Las Jaras se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Las Jaras nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Las Jaras

Casa Las Ondinas del lago
Casa Las Ondinas del lago

9,6 / 10 (13 hodnocení)

Casa Las Ondinas del lago se nachází v Las Jaras a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, venkovní bazén, zahradu, Wi-Fi zdarma a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a šipkám. Klimatizovaná chata má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. K dispozici je terasa a dětské hřiště. V okolí se můžete věnovat kanoistice. Casa Las Ondinas del lago stojí 16 km od mešity Cordoba a 17 km od mediny Azahara. 142 km od sevillského letiště.

Casa El Lago Alojamiento Rural
Casa El Lago Alojamiento Rural

9,5 / 10 (20 hodnocení)

Casa El Lago nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, venkovní bazén a zahradu. Alojamiento Rural se nachází v Las Jaras a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a výhledem na hory. Venkovský dům má neplacené soukromé parkoviště a v okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a kanoistice. Tento klimatizovaný venkovský dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny s bidetem a sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. K dispozici je terasa a gril. V okolí se lze věnovat cyklistice. Venkovský dům stojí 16 km od mešity Cordoba a 17 km od mediny Azahara. Letiště Sevilla je vzdálené 142 km. Alojamiento Rural.

Casa encantadora con piscina privada y chimenea
Casa encantadora con piscina privada y chimenea

8,9 / 10 (41 hodnocení)

Casa encantadora con piscina privada y chimenea se nachází v Las Jaras, 16 km od centra Córdoby. Nabízí restauraci, sezónní venkovní bazén a zahradu. Tento prázdninový dům má gril, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má DVD přehrávač, kuchyň s myčkou nádobí, mikrovlnnou troubou a lednicí, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 3 ložnice a 3 koupelny s bidetem a sprchou. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Na místě je dětské hřiště. Casa encantadora con piscina privada y chimenea se může pochlubit zázemím pro vodní sporty. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Mešita Cordoba je vzdálená 12 km a Medina Azahara 13 km.