Ubytování ve městě Las Cruces

Město Las Cruces se nachází v regionu Tenerife ve státě Španělsko. Celkově ve městě Las Cruces nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Las Cruces

Los Chozos
Los Chozos

10 / 10 (2 hodnocení)

Los Chozos se nachází v Las Cruces a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, TV s plochou obrazovkou, zahradou a terasou. K dispozici je plně vybavená kuchyň a vlastní koupelna. Prázdninový dům stojí 2,9 km od pláže Playa de Garachico a 29 km od Los Gigantes. Los Chozos leží 50 km od letiště Tenerife North-Ciudad de La Laguna.

casa mo
casa mo

9,8 / 10 (6 hodnocení)

casa mo se nachází v Las Cruces, 3 km od pláže Playa de Garachico a 28 km od Los Gigantes, a nabízí výhled do zahrady. Nabízí zahradu, terasu, výhled na moře a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Klimatizovaná vila má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a rychlovarnou konvicí a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 41 km od aquaparku Aqualand a 30 km od botanické zahrady. Na letiště Tenerife North-Ciudad de La Laguna je to 49 km.

Las Pardelas, Ferienhaus mit Meer-, Küsten- und Bergblick im grünen Norden Teneriffas
Las Pardelas, Ferienhaus mit Meer-, Küsten- und Bergblick im grünen Norden Teneriffas

9,5 / 10 (14 hodnocení)

Las Pardelas, Ferienhaus mit Meer-, Küsten und Bergblick im grünen Norden Teneriffas nabízí ubytování v Las Cruces s bezplatným Wi-Fi a výhledem na moře. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat šnorchlování a cyklistice. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavený kuchyňský kout s lednicí a myčkou nádobí a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 1,2 km od pláže El Bajío a 1,5 km od pláže Playa de la Caleta. Na letiště Tenerife North-Ciudad de La Laguna je to 50 km. Küsten... und Bergblick im grünen Norden Teneriffas.

Home2Book Garachico Ocean View
Home2Book Garachico Ocean View

9,2 / 10 (38 hodnocení)

V ubytování Home2Book Garachico Ocean View máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Home2Book Garachico Ocean View se nachází asi 1,2 km od pláže El Bajío a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na moře. Tento prázdninový dům nabízí výhled na hory a do zahrady a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má 3 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky a španělsky. Na místě je k dispozici gril a v okolí se lze věnovat rybaření. Home2Book Garachico Ocean View stojí 1,6 km od pláže Playa de la Caleta a 1,7 km od pláže Playa de Garachico. Na letiště Tenerife North-Ciudad de La Laguna je to 50 km.

Finca La Hoya, El Tanque
Finca La Hoya, El Tanque

8 / 10 (1 hodnocení)

Finca La Hoya, El Tanque se nachází v Las Cruces, 29 km od Los Gigantes a 42 km od Aqualandu. Nabízí terasu a výhled na moře. Apartmán je vzdálený 31 km od botanické zahrady a parku Taoro. Apartmán má 4 ložnice, TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, myčkou nádobí, pračkou, mikrovlnnou troubou a toustovačem. Apartmán je vzdálený 31 km od náměstí Plaza Charco a 44 km od parku Siam. Na letiště Tenerife North-Ciudad de La Laguna je to 51 km.

Casa MARA Tenerife
Casa MARA Tenerife

7,9 / 10 (615 hodnocení)

Casa MARA Tenerife se nachází v Las Cruces na Tenerife, 2,3 km od pláže Playa de Garachico. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm. K dispozici je také kuchyňský kout s lednicí a varnou deskou. Bed and breakfast stojí 29 km od Los Gigantes a 43 km od aquaparku Aqualand. Casa MARA Tenerife leží 51 km od letiště Tenerife North-Ciudad de La Laguna.

Cómoda casita con barbacoa, buena conexión wifi
Cómoda casita con barbacoa, buena conexión wifi

7 / 10 (45 hodnocení)

Cómoda casita con barbacoa, buena conexión wifi se nachází v Las Cruces, 28 km od Los Gigantes a 42 km od Aqualandu. Nabízí výhled do zahrady. Nabízí výhled na moře a hory a je vzdálen 2,7 km od pláže Playa de Garachico. Prázdninový dům má terasu, 1 ložnici, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 30 km od botanické zahrady a 31 km od parku Taoro. Cómoda casita con barbacoa, buena conexión wifi stojí 50 km od letiště Tenerife North-Ciudad de La Laguna.

Live Garachico Villa Daute con terraza y piscina
Live Garachico Villa Daute con terraza y piscina

Live Garachico Villa Daute con terraza y piscina se nachází asi 1,6 km od pláže El Bajío a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem do zahrady. Nabízí zahradu, terasu, výhled na moře a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Tento prázdninový dům má 7 ložnic, kuchyň s lednicí a sporákem, TV, posezení a 3 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 1,6 km od pláže Playa de Garachico a 1,9 km od pláže Playa de la Caleta. Na letiště Tenerife North-Ciudad de La Laguna je to 50 km.