Ubytování ve městě Las Cruceras

Město Las Cruceras se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Las Cruceras nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Las Cruceras

Núcleo de Turismo Rural Valle de Iruelas
Núcleo de Turismo Rural Valle de Iruelas

8,6 / 10 (694 hodnocení)

Tyto venkovské domy se nacházejí v malé vesnici Las Cruceras, přímo v přírodní rezervaci Valle de Iruelas, v blízkosti přehrady Burguillo a 30 minut jízdy od Ávila. Všechny domy jsou zařízené v rustikálním stylu a mají 2 ložnice a vlastní koupelnu. Posezení zahrnuje pohovku, TV a jídelní stůl s židlemi. K dispozici je také plně vybavený kuchyňský kout. Na recepci je k dispozici pračka a dřevo na topení je také zahrnuto v ceně. Núcleo de Turismo Rural Valle de Iruelas stojí něco málo přes 1 hodinu jízdy od Madridu a Toleda.

Casas Valleiruelas
Casas Valleiruelas

7,2 / 10 (30 hodnocení)

Casas Valleiruelas se nachází v Las Cruceras v Kastilii a Leonu, nedaleko přehrady El Burguillo. Nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm. Všechny apartmány mají terasu, plně vybavenou kuchyň s mikrovlnnou troubou, posezení, TV s plochou obrazovkou, pračku a vlastní koupelnu s bidetem a toaletními potřebami zdarma. K dispozici je lednice, sporák, varná deska a kávovar. Prázdninový dům má terasu. Na místě je k dispozici gril a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 87 km.