Ubytování ve městě Lamuño

Město Lamuño se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Lamuño nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Lamuño

Apartamentos Rurales La Regatina
Apartamentos Rurales La Regatina

9,4 / 10 (66 hodnocení)

Apartamentos Rurales La Regatina se nachází ve městě Lamuño a nabízí tenisové a basketbalové kurty.Každý vytápěný apartmán se nachází 15 minut chůze od pláže a má soukromou verandu a bezplatné Wi-Fi. Jednoduše zařízené apartmány mají obývací pokoj s pohovkou, jídelním stolem a TV. Kuchyňský kout je vybavený myčkou nádobí, varnou deskou, mikrovlnnou troubou a sporákem. K dispozici je ložnice s manželskou postelí, ložnice s oddělenými postelemi a koupelna se sprchou, fénem a toaletními potřebami zdarma. Na verandě je k dispozici gril a venkovní nábytek. Hosté mohou využívat společnou prádelnu s žehličkou a žehlicím prknem. K dispozici je také dětské hřiště a herna. Apartamentos Rurales La Regatina stojí 5 minut chůze od několika obchodů, barů a restaurací. Aviles je 30 km daleko a na místě je neplacené parkoviště.

CASA RURAL ABLANO CUDILLERO en PLAYA CONCHA ARTEDO
CASA RURAL ABLANO CUDILLERO en PLAYA CONCHA ARTEDO

CASA RURAL ABLANO CUDILLERO en PLAYA CONCHA ARTEDO nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a výhledem na moře v Lamuñu. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má 5 ložnic, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 3 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 1,9 km od pláže Playa de Castro. Letiště Asturias je vzdáleno 21 km. CUDILLERO cs Zahrajte si na umělecké dílo.

Villa Pixueta
Villa Pixueta

Villa Pixueta se nachází v Lamuñu, 1 km od Concha de Artedo, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi, nepřetržitě otevřenou recepcí a službou concierge. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, windsurfingu a potápění. Prázdninový dům má 3 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, kabelovou TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. K dispozici je také gril. V okolí se můžete věnovat rybaření, šnorchlování a kanoistice. Villa Pixueta stojí 2,1 km od pláže Playa de Castro. Na letiště Asturias je to 21 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.