Ubytování ve městě Laguna de Cameros

Město Laguna de Cameros se nachází v regionu La Rioja ve státě Španělsko. Celkově ve městě Laguna de Cameros nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Laguna de Cameros

Casa el EDEN de Cameros
Casa el EDEN de Cameros

9,7 / 10 (16 hodnocení)

Casa el EDEN de Cameros se nachází v Laguna de Cameros, 45 km od vlakového nádraží Logrono, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi, nepřetržitě otevřenou recepcí a turistickými informacemi. Apartmán má balkon a výhled na hory. Chata má terasu, výhled na město, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je dětské hřiště a gril. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Chata stojí 45 km od Mezinárodní univerzity La Rioja a univerzity La Rioja. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 49 km.

El Nogal De Laguna
El Nogal De Laguna

9,4 / 10 (9 hodnocení)

El Nogal De Laguna se nachází asi 44 km od vlakového nádraží Logrono a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. Je vzdálen 44 km od Mezinárodní univerzity La Rioja a nabízí bezplatné Wi-Fi a nepřetržitě otevřenou recepci. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 7 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 6 koupelen se sprchou. K dispozici je také posezení, pračka a 6 koupelen s fénem. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Prázdninový dům stojí 45 km od univerzity La Rioja a muzea La Rioja. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 49 km.

Hotel Rural Camero Viejo
Hotel Rural Camero Viejo

8,6 / 10 (42 hodnocení)

Okouzlující Hotel Rural Camero Viejo se nachází v obci Laguna de Cameros v údolí Río Leza a nabízí pokoje s balkonem nebo terasou. Má restauraci, zahrady a rustikální design. Hotel Rural Camero Viejo poskytuje ubytování v pokojích zařízených v sousedních horských vesnicích s výhledem na okolní krajinu. K dispozici je bezplatné Wi-Fi, TV a vlastní koupelna. Můžete si vychutnat místní pokrmy připravené z produktů pěstovaných v oblasti Río Leza. Na požádání jsou k dispozici obědové balíčky. Camero Viejo organizuje výlety do krajiny a pikniky. Okolní krajina Rioja je ideální pro pěší turistiku a přírodní rezervace Sierra de la Cebollera je vzdálená pouhých 15 minut jízdy. Hotel stojí 45 km od města Logroño a necelou hodinu jízdy autem od města Soria.