Ubytování ve městě Labaniego

Město Labaniego se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Labaniego nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Labaniego

La Gándara Casa Rural
La Gándara Casa Rural

9,8 / 10 (5 hodnocení)

V ubytování La Gándara Casa Rural máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Gándara Casa Rural se nachází ve zrekonstruovaném domě se 2 ložnicemi v San Justo de Cabanillas a nabízí kombinaci tradičního a minimalistického stylu. Nachází se 30 km od Ponferrady a má ekologické kamna na biomasu. Útulný obývací pokoj má rohovou pohovku, TV a DVD přehrávač s USB portem. V kuchyni je trouba, sklokeramická varná deska a pračka. V přízemí je ložnice s manželskou postelí, ložnice s oddělenými postelemi, koupelna s vanou a samostatná toaleta. Obchody, bary a restaurace najdete v Bembibru, 15 km od domu. Nachází se na úpatí pohoří Sierra de Gistredo a v okolí se můžete věnovat pěší turistice. La Gándara Casa Rural stojí 50 km od Astorga.

La Nogala Casa Rural
La Nogala Casa Rural

9,5 / 10 (25 hodnocení)

La Nogala Casa Rural se nachází v malé vesnici Labaniego a nabízí bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách a terasu. Dům je obklopen rostlinami a Bembibre je vzdálen 15 minut jízdy. La Nogala Casa Rural má barevný rustikální interiér s odhalenými kamennými zdmi a dřevěnými podlahami. Zahrnuje TV, pračku a plně vybavený kuchyňský kout. Ponferrada je vzdálená 25 km a León asi 1 hodinu jízdy.