Ubytování ve městě La Zarzuela

Město La Zarzuela se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Zarzuela nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Zarzuela

Precioso apartamento a estrenar!
Precioso apartamento a estrenar!

10 / 10 (2 hodnocení)

Precioso apartamento a estrenar se nachází v La Zarzuela. Nabízí ubytování s vlastním bazénem, balkonem a výhledem do zahrady. Nachází se 46 km od golfového klubu Benalup Golf & Country Club a nabízí terasu a bezplatné parkování. Apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj s kabelovou TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 50 km od golfového klubu Campano. Mezinárodní letiště Gibraltar je vzdálené 78 km.

Zahara de los Atunes Apartment, Urb. Zahazar-la Zarzuela • 3 bedroom (s)
Zahara de los Atunes Apartment, Urb. Zahazar-la Zarzuela • 3 bedroom (s)

10 / 10 (1 hodnocení)

Zahara de los Atunes Apartment, Urb. Zahazar-la Zarzuela • 3 ložnice (s) Ubytování se nachází v La Zarzuela, 46 km od golfového klubu Benalup Golf & Country Club a 50 km od golfového klubu Campano. Nabízí terasu, výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Apartmán má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a 2 koupelny s bidetem, toaletními potřebami zdarma a pračkou. Nechybí ani TV. Na mezinárodní letiště Gibraltar je to 78 km.

Entres dos paraísos: Zahara de los Atunes y Tarifa
Entres dos paraísos: Zahara de los Atunes y Tarifa

8,8 / 10 (37 hodnocení)

Ubytování Entres dos paraísos je vzdálené 46 km od golfového klubu Benalup Golf & Country Club a 50 km od golfového klubu Campano. Zahara de los Atunes y Tarifa nabízí bezplatné Wi-Fi a sezónní venkovní bazén. Tento apartmán má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má terasu, výhled do zahrady, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu se sprchou. Na mezinárodní letiště Gibraltar je to 78 km.

Maryvacas Rural
Maryvacas Rural

8,7 / 10 (41 hodnocení)

Maryvacas se nachází v La Zarzuela a nabízí ubytování s možností vlastního stravování, bezplatným Wi-Fi ve všech prostorách, venkovním bazénem a zahradou. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Maryvacas poskytuje ubytování s výhledem na okolní hory, terasou s grilem, obývacím pokojem s TV a plně vybavenou kuchyní s jídelním koutem. Ve vlastní koupelně najdete vanu nebo sprchu a k dispozici je také pračka. Hosté si mohou připravit jídlo v kuchyni apartmánu a zdarma využívat gril na terase. V okruhu 3 km od ubytování najdete supermarkety, kavárny a restaurace. 4,5 km od letoviska Zahara de los Atunes s písečnými plážemi. Cádiz je 1 hodinu jízdy autem a Sevilla 2 hodiny autem. Hosté mohou také navštívit Gibraltar vzdálený 79 km.

Residencial Zahazar
Residencial Zahazar

8,7 / 10 (23 hodnocení)

Residencial Zahazar se nachází v obci La Zarzuela, 50 km od golfového klubu Campano, a nabízí vířivku. Nachází se 46 km od golfového a country klubu Benalup a nabízí sezónní venkovní bazén a bezplatné parkování. Apartmán má 2 ložnice, kuchyňský kout a 1 koupelnu. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Na mezinárodní letiště Gibraltar je to 78 km.