Ubytování ve městě La Victoria

Město La Victoria se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Victoria nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Victoria

casa en la victoria pueblo , cordoba 6 dormitorios
casa en la victoria pueblo , cordoba 6 dormitorios

9,2 / 10 (12 hodnocení)

casa en la victoria pueblo, cordoba se může pochlubit venkovním bazénem, zahradou a terasou. 6 dormitorios nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a výhledem na město v La Victoria. Má výhled na hory a bazén a je vzdálen 30 km od mešity Cordoba. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 6 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je dětské hřiště a gril. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Prázdninový dům stojí 34 km od mediny Azahara a 27 km od věže Calahorra. Na sevillské letiště je to 111 km.

Villa Gení La Victoria by Ruralidays
Villa Gení La Victoria by Ruralidays

Villa Gení La Victoria by Ruralidays se nachází v La Victoria, 30 km od mešity Cordoba a 34 km od mediny Azahara. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a terasou. Tento prázdninový dům má soukromý bazén, gril a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má TV. Apartmán má kuchyň s lednicí, sporákem a mikrovlnnou troubou. Prázdninový dům je vzdálený 27 km od věže Calahorra a 28 km od synagogy v Córdobě. Villa Gení La Victoria by Ruralidays stojí 111 km od sevillského letiště.