Ubytování ve městě La Vega

Město La Vega se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Vega nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Vega

Casa Leny
Casa Leny

9,1 / 10 (77 hodnocení)

Casa Leny se nachází v La Vega, 10 km od kláštera Santo Toribio de Liebana a 17 km od kostela Santa Maria de Lebeña. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi ve všech prostorách a neplaceným soukromým parkovištěm. Ubytování je nekuřácké a leží 21 km od Desfiladero de la Hermida. Všechny pokoje v penzionu mají šatní skříň, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Casa Leny stojí 30 km od lanovky Fuente Dé. Na letiště Santander je to 111 km.

La Fragua de La Vega Estudios
La Fragua de La Vega Estudios

9,1 / 10 (57 hodnocení)

La Fragua de La Vega Estudios se nachází v La Vega, 10 km od kláštera Santo Toribio de Liebana a 17 km od kostela Santa Maria de Lebeña. Nabízí výhled na hory a bezplatné Wi-Fi. Aparthotel má terasu, posezení, kabelovou TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu se sprchou. K dispozici je také varná deska, toustovač a kávovar. La Fragua de La Vega Estudios stojí 21 km od města Desfiladero de la Hermida a 30 km od lanovky Fuente Dé. Na letiště Santander je to 111 km.

Apartamentos Casa Celia
Apartamentos Casa Celia

9 / 10 (44 hodnocení)

Apartamentos Casa Celia se nachází v La Vega de Liebana, 10 minut jízdy od národního parku Picos de Europa. Nabízí apartmány s výhledem na hory. Všechny apartmány jsou jednoduše zařízené a mají pohovku, TV s plochou obrazovkou a jídelní stůl. Ve vlastní koupelně najdete sprchu a fén. K dispozici je ložní prádlo a ručníky. V dobře vybavené kuchyni najdete sporák, mikrovlnnou troubu a kávovar. K dispozici je také pračka. V okolí se můžete věnovat různým aktivitám včetně pěší turistiky, jízdy na koni a kanoistiky. Apartamentos Casa Celia leží 120 km od letiště Santander a 1 hodinu jízdy od Bilbaa.

La Fragua de La Vega
La Fragua de La Vega

8,8 / 10 (27 hodnocení)

La Fragua de La Vega se nachází v La Vega, 11 km od kláštera Santo Toribio de Liebana a 17 km od kostela Santa Maria de Lebeña. Nabízí výhled na hory a bezplatné Wi-Fi. Všechny apartmány mají posezení, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň, jídelní kout a vlastní koupelnu. Některé mají terasu nebo balkon. K vybavení patří lednice, mikrovlnná trouba, varná deska a kávovar. Aparthotel stojí 21 km od Desfiladero de la Hermida a 30 km od lanovky Fuente Dé. Na letiště Santander je to 111 km.

Mugidos lejanos
Mugidos lejanos

8,5 / 10 (8 hodnocení)

Mugidos lejanos se nachází v La Vega, 25 km od přístavu Santander, 27 km od Puerto Chico a 27 km od festivalového paláce Santander. Tato chata se nachází 29 km od poloostrova Magdalena a 30 km od Campo Municipal de Golf Matalenas. Chata má balkon, 5 ložnic, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Chata je vzdálená 29 km od kasina El Sardinero a paláce La Magdalena. Letiště Santander je vzdáleno 20 km.