Ubytování ve městě La Torre de Claramunt

Město La Torre de Claramunt se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Torre de Claramunt nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Torre de Claramunt

Raco de Lis
Raco de Lis

9,7 / 10 (28 hodnocení)

V ubytování Raco de Lis máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Raco de Lis se nachází v La Torre de Claramunt v Katalánsku a nabízí balkon a výhled na hory. Prázdninový dům se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny s bidetem a sprchou. K dispozici jsou také 3 koupelny s vanou a bezplatnými toaletními potřebami, ručníky a ložní prádlo. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří katalánsky a španělsky. K dispozici je venkovní bazén a terasa. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Na letiště Barcelona El Prat je to 65 km.

Torre Nova Resort
Torre Nova Resort

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Torre Nova Resort se nachází v krásné katalánské vile se sezónním venkovním bazénem a nabízí výhled na krajinu v okolí La Torre de Claramunt. Ve všech stylových apartmánech je zdarma dostupné Wi-Fi. Apartmány se nacházejí na atraktivním pozemku v klidném prostředí. Všechny jsou moderně zařízené v kombinaci s tradičními prvky, jako jsou trámové stropy. Každý světlý obývací pokoj má francouzské dveře, TV s plochou obrazovkou a jídelní kout. V kuchyni je lednice, mikrovlnná trouba a kávovar. Ubytování se nachází na okraji středověké vesnice La Torre de Claramunt a okolní kopce jsou ideální pro cykloturistiku a pěší turistiku. Pláže v Sitges jsou vzdálené 35 minut jízdy autem a Barcelona 55 km.

Pinedes Verd
Pinedes Verd

9,3 / 10 (75 hodnocení)

Pinedes Verd se nachází v La Torre de Claramunt a nabízí bazén, zahradu, terasu, výhled na hory a ubytování s bezplatným Wi-Fi. Všechny apartmány mají terasu s výhledem na bazén, kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu. K vybavení patří mikrovlnná trouba, varná deska, toustovač a kávovar. K dispozici je také gril. Letiště Barcelona El Prat je vzdáleno 65 km.

Can Gramunt
Can Gramunt

9,1 / 10 (27 hodnocení)

Can Gramunt se nachází v La Torre de Claramunt, 45 km od Barcelony. Do města Sitges je to 34 km. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Apartmány mají jídelní kout a posezení s TV s plochou obrazovkou. Některé apartmány mají terasu a/nebo balkon. Ve všech je kuchyň s myčkou nádobí a sporákem. K vybavení patří lednice, varná deska a kávovar. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Nechybí ani ložní prádlo. Can Gramunt má také gril. Budova využívá obnovitelné zdroje energie. V okolí se můžete věnovat různým aktivitám včetně jízdy na koni a pěší turistiky. Can Gramunt stojí 38 km od Castelldefels a 30 km od Terrassy. Letiště Barcelona El Prat je vzdáleno 43 km.