Ubytování ve městě La Tercia

Město La Tercia se nachází v regionu Murcie ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Tercia nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Tercia

Casa en La Tercia
Casa en La Tercia

9,2 / 10 (23 hodnocení)

Casa en La Tercia se nachází 45 km od Parroquia San Juan Bautista a 47 km od golfového hřiště Las Colinas. Nabízí bezplatné Wi-Fi a terasu. Tento prázdninový dům stojí 22 km od římského mostu a muzea výtvarného umění Murcia. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 oddělené ložnice, plně vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 27 km od golfového rezortu Mar Menor a vlakového nádraží Murcia. Mezinárodní letiště Region de Murcia je vzdálené 19 km.

Apartament w pobliżu wielu pol golfowych
Apartament w pobliżu wielu pol golfowych

8,5 / 10 (2 hodnocení)

Apartament w pobliżu i pole golfowego se nachází v obci La Tercia a nabízí bazén, balkon a výhled na hory. Nabízí venkovní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a rychlovarnou konvicí a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště. Golfové hřiště Las Colinas se nachází 49 km od apartmánu w pobliżu golfového hřiště, zatímco Mar Menor Golf Resort je 21 km daleko. Na mezinárodní letiště Region de Murcia je to 22 km.

Bella Vista
Bella Vista

Bella Vista se nachází v La Tercii a nabízí ubytování se soukromým bazénem a bezplatným Wi-Fi. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný apartmán má 2 oddělené ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň a 1 koupelnu. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Apartmán je vzdálený 22 km od golfového rezortu Mar Menor a 27 km od vlakového nádraží Murcia. Na mezinárodní letiště Region de Murcia je to 19 km.

Nice Home In Jeronimo Y Avileses With Wifi, Swimming Pool And 2 Bedrooms
Nice Home In Jeronimo Y Avileses With Wifi, Swimming Pool And 2 Bedrooms

Úchvatný domov V Jeronimo Y Avileses s venkovním bazénem, bazénem And 2 Bedrooms se nachází v La Tercii, 20 km od golfového rezortu Mar Menor, 35 km od vlakového nádraží Murcia a 36 km od římského mostu. 45 km od golfového hřiště Las Colinas. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 2 ložnice, TV a kuchyň s lednicí a sporákem. Prázdninový dům je vzdálený 37 km od muzea výtvarného umění Murcia a 39 km od nákupního centra Villamartin Plaza. Na mezinárodní letiště Region de Murcia je to 27 km. V Jeronimo Y Avileses s venkovním bazénem, bazénem a 2 ložnicemi.