Ubytování ve městě La Teijeira

Město La Teijeira se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Teijeira nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Teijeira

Casa Juca
Casa Juca

9,5 / 10 (85 hodnocení)

Casa Juca se nachází v Castro Caldelas a nabízí klimatizované ubytování s výhledem do zahrady a terasou. Nabízí balkon a gril. Prázdninový dům má 2 ložnice, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, pračku a 1 koupelnu se sprchou. Hosté, kteří chtějí cestovat lehce, mohou za příplatek využít ručníky a ložní prádlo. Prázdninový dům má terasu. Po dni stráveném pěší turistikou, lyžováním nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Casa Juca stojí 11 km od kaňonu Sil.

Casa do Vagar
Casa do Vagar

9,3 / 10 (9 hodnocení)

Casa do Vagar se nachází 12 km od kaňonu Sil a 47 km od lyžařského a horského střediska Manzaneda. Nabízí bezplatné Wi-Fi a zahradu. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Auditorium - Exhibition Center je vzdálené 50 km. Letiště Vigo Casa do Vagar je vzdálený 141 km.

Casa do Solpor
Casa do Solpor

9,2 / 10 (25 hodnocení)

Casa do Solpor se nachází v obci La Teijeira, 12 km od kaňonu Sil, a nabízí balkon, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Ubytování má výhled do zahrady a terasu. Venkovský dům s terasou a výhledem na hory má 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu s bidetem. Nechybí ani ložní prádlo a ručníky. Venkovský dům stojí 47 km od lyžařského a horského střediska Manzaneda a 50 km od výstaviště Auditorium. Letiště Vigo je vzdálené 141 km.

Pensión O Corazón da Ribeira Sacra
Pensión O Corazón da Ribeira Sacra

8,4 / 10 (349 hodnocení)

V ubytování Pensión O Corazón da Ribeira Sacra máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Pensión O Corazón da Ribeira Sacra se nachází ve městě Celerirós a nabízí zahradu a terasu. Ubytování nabízí nepřetržitý přístup do pokojů a organizuje výlety pro hosty. Všechny pokoje v penzionu mají šatní skříň. Pensión O Corazón da Ribeira Sacra poskytuje pokoje s vlastní koupelnou a ložním prádlem. V Celerirós a okolí se můžete věnovat cyklistice a dalším aktivitám. Pensión O Corazón da Ribeira Sacra stojí 46 km od Ourense a 34 km od Monforte de Lemos.