Ubytování ve městě La Tallada

Město La Tallada se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Tallada nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Tallada

Home Deco Marenya House Costa Brava
Home Deco Marenya House Costa Brava

9,5 / 10 (8 hodnocení)

V ubytování Home Deco Marenya House Costa Brava máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Ubytování se nachází v La Tallada, pouhých 20 km od mořské rezervace Medes Islands. Home Deco Marenya House Costa Brava nabízí ubytování s venkovním bazénem, zahradou, terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dům má také vlastní bazén. Prázdninový dům má balkon a 5 ložnic. Tento klimatizovaný prázdninový dům má TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí, posezení, pračku a 4 koupelny s bidetem, sprchou a vanou. K dispozici je také gril. Home Deco Marenya House Costa Brava stojí 25 km od Dalího muzea a 32 km od golfového hřiště Peralada. Na letiště Girona-Costa Brava je to 54 km.

Can Camades - Casa amb jardí i piscina a L'Empordà
Can Camades - Casa amb jardí i piscina a L'Empordà

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Can Camades - Casa amb jardí i piscina a L'Empordà se nachází v La Tallada a nabízí ubytování se soukromým bazénem, balkonem a výhledem do zahrady. Ubytování je vzdálené 16 km od mořské rezervace Medes Islands a nabízí bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Vila má 4 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a varnou deskou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 28 km od Dalího muzea a 30 km od vlakového nádraží Girona. Letiště Girona-Costa Brava je vzdáleno 45 km. i piscina a L'Empordà.

LA BARNOVA - little gem loft in L'Empordà
LA BARNOVA - little gem loft in L'Empordà

8 / 10 (1 hodnocení)

LA BARNOVA - little gem loft se nachází v L'Empordà, 16 km od mořské rezervace Medes Islands. Nabízí výhled do zahrady, terasu a balkon. Tento apartmán nabízí terasu. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 28 km od Dalího muzea a 30 km od vlakového nádraží Girona. Letiště Girona-Costa Brava je vzdáleno 45 km.