Ubytování ve městě La Robellada de Onis

Město La Robellada de Onis se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Robellada de Onis nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Robellada de Onis

Apartments Aurora
Apartments Aurora

9,3 / 10 (67 hodnocení)

Apartments Aurora se nachází v La Robellada de Onis, 33 km od jezera Covadonga, a nabízí výhled do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K vybavení patří varná deska, toustovač a kávovar. Hosté v Apartments Aurora mohou využívat zahradu a v okolí se věnovat cyklistice. Ubytování je vzdálené 20 km od turistické stezky Cares Trail a 31 km od obce Bufones de Pria. Na letiště Santander je to 112 km.

El Balcón de Onís
El Balcón de Onís

9,2 / 10 (116 hodnocení)

V ubytování El Balcón de Onís máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. El Balcón de Onís se nachází v obci La Robellada de Onis v Asturii a nabízí gril a výhled na hory. Llanes je 16 km daleko. Na místě je soukromé neplacené parkoviště. Apartmány jsou vybavené TV s plochou obrazovkou. Některé apartmány mají jídelní kout a/nebo terasu. V kuchyni je mikrovlnná trouba, lednice a varná deska. Ve vlastní koupelně najdete fén. Nechybí ani ručníky. El Balcón de Onís má také terasu. V okolí se můžete věnovat různým aktivitám včetně jízdy na koni a kanoistiky. El Balcón de Onís stojí 32 km od Potesu a 17 km od Cangas de Onís. Do národního parku Picos de Europa dojedete autem za 30 minut. Na letiště Santander je to 90 km.

Apartamento Casa Geli #1
Apartamento Casa Geli #1

9,2 / 10 (12 hodnocení)

Apartamento Casa Geli #1 se nachází asi 33 km od jezera Covadonga a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Apartmán má terasu, výhled na město, 4 ložnice, obývací pokoj, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Apartamento Casa Geli #1 nabízí službu půjčení jízdních kol a aut. Ubytování je vzdálené 19 km od turistické stezky Cares Trail a 31 km od obce Bufones de Pria. Apartamento Casa Geli stojí 111 km od letiště Santander. Ubytování nabízí placenou dopravu na letiště.