Ubytování ve městě La Riera

Město La Riera se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Riera nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Riera

Casa completa Ca la Viky naturaleza cultura playa rio montaña Port Aventura Costa Dorada
Casa completa Ca la Viky naturaleza cultura playa rio montaña Port Aventura Costa Dorada

8,3 / 10 (21 hodnocení)

V ubytování Casa completa Ca la Viky naturaleza cultura playa rio montaña Port Aventura Costa Dorada máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa completa Ca la Viky naturaleza cultura playa rio montaña se nachází 12 km od přístavu Tarragona a 26 km od zábavního parku PortAventura. Port Aventura Costa Dorada nabízí bezplatné Wi-Fi a zahradu. Tento prázdninový dům se nachází 12 km od oblouku Bera Arch a 14 km od provinční rady Tarragona. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, kabelovou TV a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 26 km od zábavního parku Ferrari Land a 12 km od kongresového centra Palacio de Congresos. Na letiště Reus je to 19 km.

Cal Jaume Content
Cal Jaume Content

Cal Jaume Content se nachází ve městě La Riera, pouhých 14 km od přístavu Tarragona, a nabízí ubytování se zahradou, terasou, grilem a bezplatným Wi-Fi. K dispozici je také balkon. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 27 km od zábavního parku PortAventura a zábavního parku Ferrari Land. Na letiště Reus je to 23 km.

Altafulla Piscina 4BD Beach BBQ Wifi Portaventura
Altafulla Piscina 4BD Beach BBQ Wifi Portaventura

Altafulla Piscina 4BD Beach BBQ Wifi Portaventura se nachází asi 13 km od přístavu Tarragona a nabízí ubytování s terasou, patiem a výhledem na bazén. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tato klimatizovaná vila má 4 ložnice a 3 koupelny se sprchou, vířivkou a toaletními potřebami zdarma. Apartmán má kuchyň s lednicí, sporákem, myčkou nádobí a kávovarem. K dispozici je také vířivka. Altafulla Piscina 4BD Beach BBQ Wifi Portaventura stojí 26 km od zábavního parku PortAventura a zábavního parku Ferrari Land. Na letiště Reus je to 19 km.