Ubytování ve městě La Riera

Město La Riera se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Riera nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Riera

Hotel Peñalba
Hotel Peñalba

9,7 / 10 (28 hodnocení)

V ubytování Hotel Peñalba máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Tento venkovský dům z 18. století se nachází v národním parku Picos de Europa, 5 minut jízdy od svatyně Covadonga. Nabízí pokoje ve venkovském stylu s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Hotel Peñalba poskytuje individuálně zařízené pokoje s dřevěnými podlahami a stropními trámy. Všechny mají vlastní koupelnu s fénem a některé také vlastní balkon. Personál recepce vám poskytne informace o tom, co vidět a dělat v Asturii. Hotel organizuje výlety na kánoích po řece Sella, stejně jako výlety na koni a čtyřkolkách. Peñalba stojí 35 minut jízdy od pláží Ribadesella. Město Cabrales, známé svými sýry, je vzdálené 40 minut jízdy.

Apartamento en casa rural con amplio jardín a 5 min de la playa
Apartamento en casa rural con amplio jardín a 5 min de la playa

9 / 10 (1 hodnocení)

Apartamento en casa rural con amplio jardín nabízí výhled do zahrady. a 5 min de la playa se nachází v La Riera, 16 km od golfového hřiště La Rasa de Berbes a 21 km od La Cueva de Tito Bustillo. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům s 1 ložnicí má bezplatné Wi-Fi, TV s plochou obrazovkou, pračku a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 30 km od obce Bufones de Pria a 36 km od Asociace asturijských podnikatelů. Na letiště Asturias je to 78 km.

Alojamiento covadonga
Alojamiento covadonga

8,8 / 10 (19 hodnocení)

Alojamiento covadonga se nachází v obci La Riera, 16 km od jezera Covadonga. Nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, sdílený lounge a výhled na hory. Ubytování je vzdálené 32 km od La Cueva de Tito Bustillo, 32 km od golfového hřiště La Rasa de Berbes a 36 km od stezky Cares Trail. K dispozici je sdílená kuchyň a turistické informace. Některé pokoje mají kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí. Mezi oblíbené aktivity v okolí ubytování La Riera patří lyžování a cyklistika. Alojamiento covadonga stojí 37 km od města Bufones de Pria a 40 km od muzea Jurásico de Asturias. Na letiště Asturias je to 115 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Casa Neira
Casa Neira

8,2 / 10 (12 hodnocení)

Casa Neira se nachází asi 5,8 km od muzea Jurásico de Asturias a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. Nabízí výhled do zahrady a je vzdálen 16 km od golfového hřiště La Rasa de Berbes a 22 km od La Cueva de Tito Bustillo. Prázdninový dům má 4 ložnice, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. K dispozici je také posezení, pračka a 3 koupelny s bidetem a sprchou. K dispozici je také gril. Casa Neira má zahradu a v okolí se můžete věnovat pěší turistice. Ubytování je vzdálené 31 km od obce Bufones de Pria a 42 km od Asociace asturských podnikatelů. Na letiště Asturias je to 84 km.

Hotel Rural Los Texos
Hotel Rural Los Texos

8,1 / 10 (433 hodnocení)

V ubytování Hotel Rural Los Texos máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Tento tradiční asturijský venkovský hotel se nachází ve městě La Riera na okraji národního parku Picos de Europa. Nabízí rustikální pokoje s malebným výhledem na hory a bezplatným Wi-Fi, 2 km od města Covadonga. Vytápěné pokoje v hotelu Los Texos mají původní prvky, odhalené dřevěné trámy a kamenné zdi. Každý pokoj je pojmenován po typu stromu a má TV a vlastní koupelnu. Snídaně se podává denně a restaurace Texos nabízí tradiční grilované maso, ryby a domácí mošt. Hosté mohou stolovat na půvabné terase nebo si dát drink v lounge baru s krbem. Ubytování je vzdálené pouhých 5 minut jízdy od svatyně Covadonga a 25 km od pobřeží. Pláže Ribadesella jsou vzdálené 35 minut jízdy. Los Texos nabízí bezplatné parkování a 200 metrů od hotelu je autobusová zastávka, odkud jezdí spoje do 78 km vzdáleného Ovieda.

Studio with terrace and wifi at La Riera
Studio with terrace and wifi at La Riera

8 / 10 (1 hodnocení)

Studio with terrace and wifi at La Riera se nachází v La Riera. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má TV. Apartmán má posezení a kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou a varnou deskou. Na letiště Asturias je to 65 km.