Ubytování ve městě La Pueblanueva

Město La Pueblanueva se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Pueblanueva nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Pueblanueva

El Bosan
El Bosan

8,7 / 10 (16 hodnocení)

El Bosan se nachází v La Pueblanueva a nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. K dispozici je také patio. Tento prázdninový dům má 4 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 125 km.

Hotel Español
Hotel Español

8,6 / 10 (178 hodnocení)

Hotel Español se nachází v La Pueblanueva a nabízí sdílený lounge, terasu, bar a tenisový kurt. Na skleničku si můžete zajít do snack baru. Hotel poskytuje klimatizované pokoje s psacím stolem, bezpečnostní schránkou, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnou se sprchou. Hotel Español poskytuje pokoje s ložním prádlem a ručníky. V restauraci se podávají pokrmy středomořské, španělské a steakové kuchyně. Na požádání jsou k dispozici také vegetariánská, bezmléčná a bezlepková jídla. Na místě si můžete zahrát squash a v okolí se věnovat pěší turistice a rybaření. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 125 km.

Hostal Restaurante CASA FRAN
Hostal Restaurante CASA FRAN

8,4 / 10 (13 hodnocení)

Hostal Restaurante CASA FRAN se nachází v La Pueblanueva a nabízí terasu, bar a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Penzion nabízí rodinné pokoje. Pokoje mají šatní skříň, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Hostal Restaurante CASA FRAN podává každé ráno kontinentální snídani. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 125 km.

Casa La Palmera
Casa La Palmera

8 / 10 (1 hodnocení)

Casa La Palmera se nachází v obci La Pueblanueva a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a šipkám. Tento prázdninový dům má 5 ložnic, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 5 koupelen se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky, španělsky a italsky. Prázdninový dům má terasu a dětské hřiště. Casa La Palmera stojí 125 km od letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas.