Ubytování ve městě La Puebla

Město La Puebla se nachází v regionu Murcie ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Puebla nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Puebla

La Puebla, Casa typique, ALL INCLUSIVE, MÉNAGE,DRAPS,SERVIETTES, PISCINE,WIFI
La Puebla, Casa typique, ALL INCLUSIVE, MÉNAGE,DRAPS,SERVIETTES, PISCINE,WIFI

8,8 / 10 (4 hodnocení)

V ubytování La Puebla, Casa typique, ALL INCLUSIVE, MÉNAGE,DRAPS,SERVIETTES, PISCINE,WIFI máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Puebla, Casa typique, ALL INCLUSIVE, MÉNAGE, DRAPS, SERVIETTES, PISCINE, WIFI se nachází v La Puebla a nabízí venkovní bazén, terasu, restauraci, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Nachází se 25 km od klubu La Manga a má bankomat. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Apartmán je vzdálený 42 km od golfového hřiště Las Colinas a přístavu Puerto Deportivo Tomas Maestre. Na mezinárodní letiště Region de Murcia je to 34 km.

Stunning Apartment In La Puebla With 2 Bedrooms, Wifi And Swimming Pool
Stunning Apartment In La Puebla With 2 Bedrooms, Wifi And Swimming Pool

7,3 / 10 (3 hodnocení)

Ohromující apartmán In La Puebla Se 2 ložnicemi, Wi-Fi a bazénem Nachází se v La Puebla, 42 km od golfového hřiště Las Colinas, 42 km od přístavu Puerto Deportivo Tomas Maestre a 4 km od golfového rezortu Mar Menor. 25 km od klubu La Manga. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Tento klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, TV a kuchyň s lednicí a sporákem. Apartmán je vzdálený 25 km od golfového hřiště La Manga Club North a golfového hřiště La Manga Club West. Mezinárodní letiště Region de Murcia je vzdálené 34 km. In La Puebla Se 2 ložnicemi, Wi-Fi a bazénem.