Ubytování ve městě La Portilla

Město La Portilla se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Portilla nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Portilla

Casa de playa toró
Casa de playa toró

10 / 10 (1 hodnocení)

Casa de playa toró se nachází ve městě La Portilla, 200 metrů od pláže Toro, 1,4 km od pláže Cue a 1,6 km od pláže Playa del Sablon, a nabízí zahradu a bar. Tato chata se nachází 39 km od golfového hřiště La Rasa de Berbes a 44 km od stezky Cares Trail. Chata má 3 ložnice, TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Chata je vzdálená 25 km od obce Bufones de Pria a 31 km od obce La Cueva de Tito Bustillo. Na letiště Santander je to 89 km.

Apartamento la Portilla
Apartamento la Portilla

Apartamento la Portilla se nachází v La Portilla, 1,1 km od pláže Toro, 1,2 km od pláže Playa del Sablon a 2,3 km od pláže Cue. Tento apartmán má balkon. Apartmán má 2 ložnice, TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, mikrovlnnou troubou a toustovačem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 24 km od Bufones de Pria a 31 km od La Cueva de Tito Bustillo. Letiště Santander je vzdáleno 88 km.

Apartamento Partarriu 2
Apartamento Partarriu 2

7,7 / 10 (4 hodnocení)

Apartamento Partarriu 2 se nachází v letovisku La Portilla, necelý 1 km od pláže Toro, 13 minut chůze od pláže Playa del Sablon a 2,1 km od pláže Cue. Tento apartmán se nachází 39 km od golfového hřiště La Rasa de Berbes a 44 km od stezky Cares Trail. Tento apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj a plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 25 km od obce Bufones de Pria a 31 km od obce La Cueva de Tito Bustillo. Na letiště Santander je to 88 km.

Apartamento con jardín y terraza La Senda Fluvial
Apartamento con jardín y terraza La Senda Fluvial

7 / 10 (6 hodnocení)

Apartamento con jardín y terraza se nachází jen 1,2 km od pláže Toro. La Senda Fluvial se nachází v obci La Portilla a nabízí zahradu, terasu a nepřetržitě otevřenou recepci. Na místě je soukromé parkoviště a pláž Playa del Sablon je vzdálená 1,6 km. Apartmán má 2 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartamento con jardín y terraza La Senda Fluvial stojí 2,4 km od pláže Cue a 25 km od pláže Bufones de Pria. Na letiště Santander je to 88 km.

Apartamento Partarriu 1
Apartamento Partarriu 1

Apartamento Partarriu 1 se nachází v La Portilla, necelý 1 km od pláže Toro, 12 minut chůze od pláže Playa del Sablon a 2,1 km od pláže Cue. Tento apartmán se nachází 39 km od golfového hřiště La Rasa de Berbes a 43 km od stezky Cares Trail. Apartmán má 2 ložnice, TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, mikrovlnnou troubou a toustovačem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 24 km od města Bufones de Pria a 31 km od města La Cueva de Tito Bustillo. Na letiště Santander je to 88 km.

Casa Vacacional La Portillina
Casa Vacacional La Portillina

Casa Vacacional La Portillina se nachází na ideálním místě v La Portilla, 1,2 km od pláže Toro a 1,4 km od pláže Playa del Sablon. Nabízí terasu a sdílenou kuchyň. Nachází se 2,4 km od pláže Cue a má nepřetržitě otevřenou recepci. Prázdninový dům má 3 ložnice, kabelovou TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, mikrovlnnou troubou a toustovačem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 24 km od města Bufones de Pria a 30 km od města La Cueva de Tito Bustillo. Na letiště Santander je to 88 km.

Apartamento Ribera del Cuera
Apartamento Ribera del Cuera

Apartamento Ribera del Cuera se nachází asi 1,6 km od pláže Playa del Sablon a nabízí ubytování s balkonem a výhledem do zahrady. Nabízí sezónní venkovní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má terasu, výhled na řeku, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří německy, anglicky, španělsky a francouzsky. Apartmán je vzdálený 2,4 km od pláže Cue a 25 km od obce Bufones de Pria. Letiště Santander je vzdáleno 88 km.