Ubytování ve městě La Pola de Gordón

Město La Pola de Gordón se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Pola de Gordón nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Pola de Gordón

AGUASBLANCAS
AGUASBLANCAS

9,2 / 10 (75 hodnocení)

V ubytování AGUASBLANCAS máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. AGUASBLANCAS se nachází v La Pola de Gordón, 34 km od kostela San Isidoro, kláštera San Marcos a katedrály Leon. Nabízí terasu, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má balkon, výhled do zahrady, 3 ložnice, obývací pokoj, kabelovou TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 2 koupelny s bidetem a vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 34 km od paláce Palacio del Conde Luna a muzea MUSAC-Castile & León. Na letiště León je to 38 km.

CASAS DE MANUEL
CASAS DE MANUEL

9,1 / 10 (88 hodnocení)

V ubytování CASAS DE MANUEL máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. CASAS DE MANUEL se nachází 37 km od kostela San Isidoro a nabízí ubytování s terasou. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K vybavení patří mikrovlnná trouba, varná deska, toustovač a kávovar. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se lze věnovat pěší turistice. CASAS DE MANUEL stojí 37 km od kláštera San Marcos a katedrály Leon. Na letiště León je to 41 km.