Ubytování ve městě La Pobla de Lillet

Město La Pobla de Lillet se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Pobla de Lillet nabízíme 12 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Pobla de Lillet

Apartamento con encanto en el Pirineo
Apartamento con encanto en el Pirineo

9,7 / 10 (44 hodnocení)

V ubytování Apartamento con encanto en el Pirineo máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamento con encanto en El Pirineo nabízí bezplatné Wi-Fi a terasu. Apartmán je vzdálený 31 km od obce Masella a 39 km od golfového klubu Real Club de Cerdaña. Apartmán má balkon, výhled na město, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 13 km od přírodního parku El Cadí-Moixeró a 30 km od lyžařského střediska La Molina. Letiště Andorra–Apartamento con encanto en el Pirineo stojí 67 km od letiště La Seu d'Urgell.

Ca l'Aiet
Ca l'Aiet

9,5 / 10 (29 hodnocení)

Ca l'Aiet se nachází v La Pobla de Lillet, 40 km od lyžařského střediska Vall de Núria a 1,2 km od zahrad Artigas. Nabízí výhled na hory a bezplatné Wi-Fi. Apartmány mají TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma a kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí. K vybavení patří mikrovlnná trouba, varná deska, toustovač a kávovar. Apartmán je vzdálený 13 km od přírodního parku El Cadí-Moixeró a 30 km od lyžařského střediska La Molina. Letiště Andorra–Letiště La Seu d'Urgell leží 67 km od Ca l'Aiet.

Can MartiPol
Can MartiPol

9,4 / 10 (10 hodnocení)

Can MartiPol se nachází asi 40 km od lyžařského střediska Vall de Núria a nabízí výhled na město, restauraci a balkon. Nabízí výhled na hory a řeku a bezplatné Wi-Fi. Chata má herní konzoli, kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 8 ložnic a 4 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště. Po dni stráveném pěší turistikou, jízdou na koni nebo rybařením mohou hosté relaxovat ve společném salonku. Can MartiPol stojí 1,2 km od zahrad Artigas a 13 km od přírodního parku El Cadí-Moixeró. Letiště Andorra–Letiště La Seu d'Urgell je vzdálené 67 km.

El Castell de la Pobla de Lillet (Adults Only)
El Castell de la Pobla de Lillet (Adults Only)

9,2 / 10 (50 hodnocení)

Prázdninový dům El Castell de la Pobla de Lillet se nachází ve městě La Pobla de Lillet. Nabízí výhled na hory a je vzdálen 850 metrů od Gaudího zahrad Artigas. K dispozici je prostorný obývací pokoj s krbem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří lyžování. V okolí se můžete věnovat různým aktivitám včetně jízdy na koni a kanoistiky. Na letiště Girona-Costa Brava je to 76 km.

Piso rústico-moderno 6 plazas - Pobla de Lillet
Piso rústico-moderno 6 plazas - Pobla de Lillet

9,1 / 10 (30 hodnocení)

V ubytování Piso rústico-moderno 6 plazas - Pobla de Lillet máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Nachází se v La Pobla de Lillet, 40 km od lyžařského střediska Vall de Núria, Piso rústico-moderno 6 plazas - Pobla de Lillet nabízí ubytování s terasou, bezplatným Wi-Fi a přepážkou s turistickými informacemi. Apartmán sídlí v budově z 18. století, 1,1 km od zahrad Artigas a 13 km od přírodního parku El Cadí-Moixeró. Apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a koupelnu s fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 30 km od lyžařského střediska La Molina a 31 km od obce Masella. Letiště Andorra–Letiště La Seu d'Urgell, 67 km od Piso rústico-moderno 6 plazas - Pobla de Lillet.

Casa con jardín y cascada natural
Casa con jardín y cascada natural

9 / 10 (2 hodnocení)

Casa con jardín se nachází ve městě La Pobla de Lillet, pouhých 40 km od lyžařského střediska Vall de Núria. y cascada natural nabízí ubytování se zahradou, terasou, grilem a bezplatným Wi-Fi. K dispozici je také balkon. Chata má 4 ložnice, kuchyň, posezení a TV s plochou obrazovkou. V okolí se lze věnovat lyžování. Chata stojí 1,2 km od zahrad Artigas a 13 km od přírodního parku El Cadí-Moixeró. Letiště Andorra–Casa con jardín y cascada natural leží 67 km od letiště La Seu d'Urgell.

Hostatgeria Falgars
Hostatgeria Falgars

8,9 / 10 (194 hodnocení)

Hostatgeria Falgars se nachází v obci La Pobla de Lillet, 49 km od lyžařského střediska Vall de Núria, a nabízí zahradu, bezplatné soukromé parkoviště, sdílený lounge a terasu. Nabízí rodinné pokoje a dětské hřiště. Hosté si mohou vychutnat katalánská jídla v restauraci nebo si dát koktejl v baru. Všechny pokoje v penzionu mají šatní skříň. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a některé pokoje mají terasu. Hostatgeria Falgars poskytuje pokoje s ložním prádlem a ručníky. Každé ráno se podává snídaně formou bufetu nebo bezlepková snídaně. Hostatgeria Falgars nabízí také gril. V okolí La Pobla de Lillet se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a dalším aktivitám. Hostatgeria Falgars stojí 10 km od zahrad Artigas a 14 km od přírodního parku El Cadí-Moixeró. Letiště Andorra–Na letiště La Seu d'Urgell je to 68 km.

Apartamento Rústico-moderno 4 plazas Accesible-Adaptado Pobla de Lillet
Apartamento Rústico-moderno 4 plazas Accesible-Adaptado Pobla de Lillet

8,9 / 10 (23 hodnocení)

V ubytování Apartamento Rústico-moderno 4 plazas Accesible-Adaptado Pobla de Lillet máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamento Rústico-moderno 4 plazas Accesible-Adaptado Pobla de Lillet se nachází v La Pobla de Lillet, 40 km od lyžařského střediska Vall de Núria a 1,1 km od zahrad Artigas. V okolí se můžete věnovat kanoistice. Apartmán sídlí v budově z 18. století a v jeho okolí se můžete věnovat pěší turistice, jízdě na koni a rybaření. Apartmán má terasu, výhled na město, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří katalánsky, anglicky, španělsky a francouzsky. Apartmán je vzdálený 13 km od přírodního parku El Cadí-Moixeró a 30 km od lyžařského střediska La Molina. Letiště Andorra–Apartamento Rústico-moderno 4 plazas Accesible-Adaptado Pobla de Lillet stojí 67 km od letiště La Seu d'Urgell.

Alberg La Sala
Alberg La Sala

8,7 / 10 (15 hodnocení)

Alberg La Sala se nachází na malebném místě v parku Cadí-Moixeró a nabízí sezónní venkovní bazén a výhled na okolní Pyreneje. Nabízí jednoduché ubytování s vlastní koupelnou. Sala sídlí ve venkovském domě a má prostorné pokoje s dlážděnou podlahou a palandami. Ložní prádlo je zahrnuto v ceně a ručníky si lze pronajmout. Alberg má jídelnu, kde se podávají snídaně a večeře. Na požádání lze připravit obědové balíčky. Okolní region Serra del Catllaràs je ideální pro pěší turistiku a cykloturistiku. Sjezdovky La Molina a Masella jsou vzdálené 40 minut jízdy autem. Alberg La Sala stojí méně než 30 km od měst Berga a Ripoll.

Tríplex Rústico-Moderno hasta 18 plazas - Pobla de Lillet
Tríplex Rústico-Moderno hasta 18 plazas - Pobla de Lillet

8,6 / 10 (27 hodnocení)

V ubytování Tríplex Rústico-Moderno hasta 18 plazas - Pobla de Lillet máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Tríplex Rústico-Moderno hasta 18 plazas - Pobla de Lillet se nachází v La Pobla de Lillet, 40 km od lyžařského střediska Vall de Núria, 1,1 km od zahrad Artigas a 13 km od přírodního parku El Cadí-Moixeró. Tento apartmán má výhled na hory a řeku a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má balkon, výhled na město, 6 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici terasa a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Tríplex Rústico-Moderno stojí 30 km od lyžařského střediska La Molina. hasta 18 plazas - Pobla de Lillet, zatímco Masella je 31 km daleko. Letiště Andorra–Letiště La Seu d'Urgell je vzdálené 67 km.

Precioso apartamento en el Pirineo Catalán
Precioso apartamento en el Pirineo Catalán

8 / 10 (25 hodnocení)

V ubytování Precioso apartamento en el Pirineo Catalán máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Precioso apartamento en se nachází v obci La Pobla de Lillet, 40 km od lyžařského střediska Vall de Núria a 1 km od zahrad Artigas. El Pirineo Catalán nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a dalším aktivitám. Apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří katalánsky, anglicky a španělsky a ochotně vám poskytne praktické informace o okolí. Apartmán je vzdálený 12 km od přírodního parku El Cadí-Moixeró a 30 km od lyžařského střediska La Molina. Letiště Andorra–Precioso apartamento en el Pirineo Catalán stojí 67 km od letiště La Seu d'Urgell.

Camping L'Espelt
Camping L'Espelt

7,9 / 10 (229 hodnocení)

V ubytování Camping L'Espelt máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Camping L’Espelt se nachází v horské oblasti v okolí Barcelony. Nabízí venkovní bazén, dětské hřiště a večerní zábavu s DJ. Ve společných prostorách je dostupné bezplatné Wi-Fi. Bungalovy a mobilní domy mají vlastní koupelnu se sprchovým koutem a venkovní a vnitřní jídelní kout. K dispozici je TV a rádio a v kuchyňském koutě je k dispozici mikrovlnná trouba, sporák a kávovar. Pouhých 200 metrů od kempu staví turistický vláček, kterým dojedete až ke Gaudího zahradě Artigas. Na místě najdete také restauraci, bar a minimarket. Přírodní rezervace Cadi-Moixeró se známou horou Pedraforca je 2,5 km daleko a za 90 minut dojedete do Barcelony.