Ubytování ve městě La Playa de la Torre de Piles

Město La Playa de la Torre de Piles se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Playa de la Torre de Piles nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Playa de la Torre de Piles

BARLOVENTO I SOLO FAMILIAS !!!
BARLOVENTO I SOLO FAMILIAS !!!

9 / 10 (3 hodnocení)

BARLOVENTO se může pochlubit venkovním bazénem a výhledem na moře. I SOLO FAMILIAS!!! se nachází v La Playa de la Torre de Piles. Stojí 100 metrů od pláže Bellreguard a nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a 2 koupelny. Apartmán je vzdálený 2,7 km od pláže Playa de Terranova-Burguera a 36 km od autobusového nádraží Denia. Letiště Valencia leží 81 km daleko. I SOLO FAMILIAS!!!.

Piles playa
Piles playa

8,2 / 10 (25 hodnocení)

V ubytování Piles playa máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Piles playa se nachází v letovisku La Playa de la Torre de Piles, 200 metrů od pláže Bellreguard a 800 metrů od pláže Playa de Terranova-Burguera, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a terasou. Nabízí výhled na moře a je vzdálen 36 km od autobusového nádraží Denia a hradu Denia. Apartmán má balkon, výhled na město, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. El Montgó leží 42 km od apartmánu. Letiště Valencia je vzdáleno 88 km.

Odisea
Odisea

8 / 10 (5 hodnocení)

V ubytování Odisea máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Tento apartmán s terasou se nachází v La Playa de la Torre de Piles. Odisea nabízí výhled na moře a je vzdálen 61,7 km od Benidormu. Apartmán má posezení a kuchyň se sporákem, mikrovlnnou troubou a toustovačem. Nechybí ani TV. Nechybí ani vlastní koupelna s vanou. Odisea stojí 10,2 km od města Gandía a 50,2 km od Calpe. Na letiště Valencia je to 90,3 km.

Apartment on the beachfront piles, Valencia
Apartment on the beachfront piles, Valencia

7 / 10 (1 hodnocení)

Apartment on the beach piles, Valencia nabízí ubytování se zahradou, balkonem a výhledem na moře, asi 200 metrů od pláže Bellreguard. Tento apartmán nabízí výhled na bazén a do zahrady a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má 3 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Apartmán je vzdálený necelý 1 km od pláže Playa de Terranova-Burguera a 35 km od autobusového nádraží Denia. Na letiště Valencia je to 88 km.