Ubytování ve městě La Lomba

Město La Lomba se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Lomba nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Lomba

El Balcon De La Lomba
El Balcon De La Lomba

9,5 / 10 (8 hodnocení)

El Balcon De La Lomba se nachází v La Lomba, na úpatí Alto Campoo a jeho sjezdovek. Sídlí ve starém kamenném domě a nabízí prostorné moderní apartmány. Na místě je soukromé neplacené parkoviště. Vytápěné apartmány mají obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou a kuchyň s myčkou nádobí. K dispozici je apartmán s 5 ložnicemi a apartmán se 2 ložnicemi. Můžete si také pronajmout celý dům, který pojme až 18 osob.

Posada Rural Lindos Sueños
Posada Rural Lindos Sueños

9,3 / 10 (100 hodnocení)

Posada Rural Lindos Sueños se nachází v obci Entrambasaguas u pohoří Hijar v obci Hermandad Campoo de Suso. Tento venkovský dům nabízí působivý výhled na hory, bar a neplacené parkoviště. Designový dům má stylové pokoje s barevným interiérem a vlastní koupelnou s fénem. K dispozici je sdílený lounge s TV, knihovna a zahrada. Posada Rural Lindos Sueños nabízí zahradu, lyžárnu a půjčovnu lyžařského vybavení. Okolí je ideální pro další outdoorové aktivity, jako je pěší turistika nebo cyklistika. Vlakové nádraží Reinosa a centrum města s řadou tradičních španělských restaurací jsou vzdálené 10 minut jízdy. Lyžařské středisko Alto Campoo a El Cuchillón jsou vzdálené 10 km a na letiště Santander dojedete za 1 hodinu.